Bir Yetime Bilgisayar Yardımı

[MENTION=12558]KimLanBunLaR[/MENTION] Allah senden de razı olsun hocam.
[MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION] Hocam çok sağolasın yetişmezse skypden yazarım.
[MENTION=13093]CNZ[/MENTION] Hocam yetişmezse sizede yazarım allah razı olsun.
[MENTION=14901]memurvadisi1[/MENTION] yazdım hocam tam adımı.
[MENTION=16269]hevalozcan[/MENTION] sağolasın hocam, bir kere daha anladım ki, biz bir bütünüz bu forumda.
[MENTION=8078]brocker[/MENTION] pm kutumu boşalttım hocam yazabilirsiniz.
[MENTION=14380]duke8648[/MENTION] paypalda koydum hocam.

[MENTION=12961]mexis[/MENTION] paypal hesabiniza gonderdim

Bilgisayar dan artan para olursa cocuga uygun bir seyler alin hocam yada babasina sorun okul icin herhangi bir esyaya ihtiyaci varsa onlarda alinabilir . Tabiki arta para kalirsa

Son düzenleme:
[MENTION=12558]KimLanBunLaR[/MENTION] Allah senden de razı olsun hocam.
[MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION] Hocam çok sağolasın yetişmezse skypden yazarım.
[MENTION=13093]CNZ[/MENTION] Hocam yetişmezse sizede yazarım allah razı olsun.
[MENTION=14901]memurvadisi1[/MENTION] yazdım hocam tam adımı.
[MENTION=16269]hevalozcan[/MENTION] sağolasın hocam, bir kere daha anladım ki, biz bir bütünüz bu forumda.
[MENTION=8078]brocker[/MENTION] pm kutumu boşalttım hocam yazabilirsiniz.
[MENTION=14380]duke8648[/MENTION] paypalda koydum hocam.

hocam beni de ekleyin yetişmez ise bana da haber edin lütfen.

[MENTION=7818]beyto33[/MENTION] hocam bir toplayalım, dönerim sana hocam.

---------- Spam Engelliyici 16:40 ---------- Önceki Mesaj 16:39 ----------

[MENTION=12961]mexis[/MENTION] paypal hesabiniza gonderdim

Bilgisayar dan artan para olursa cocuga uygun bir seyler alin hocam yada babasina sorun okul icin herhangi bir esyaya ihtiyaci varsa onlarda alinabilir . Tabiki arta para kalirsa

Aynen hocam, çok mantıklı bunuda yapabiliriz, bir toplayalım hayırlısı ile, olan bitene burda paylaşacağım inşallah

ilk başta bana da yaşı ufak gelmişti ama benim oğlan da 4 yaşında ve benim pc de youtube u açıp izleyebileceği çizgi filmleri buluyor,rahatlıkla izliyor,hatta reklam gelince geç bile yapıyor:D pc yi vermediğim zamanda da annesinin telefonunu alıyor.zaten telefonu annesinden daha iyi kullanıyor.benim numaramı rehberden bulup rahatlıkla arıyor:D

zamane çocukları işte.babası günde 1-2 saatle sınırlandırır olur biter.

Haydi bismillah,
Bu forumda öyle insanlar var ki en kısa sürede toplayacağız abi parayı, az da olsa bende gönderdim birşeyler.
[MENTION=12961]mexis[/MENTION] Allah senden razı olsun abi.

Arkadaşlar, çalıştığım fabrikada bir temizlik işçisi var adam %60 engelli, karısı kanserden öldü bir tanede oğlu var 10 yaşında durumları gerçekten zor, onun üstüne çocuğa kurban bayramında araba çarptı ölümden döndü, çocuk babasından bilgisayar istiyor ama adam alamıyor durumundan dolayı, konuyu açmam daki amaç , para v.s.yardımı değil, belki elinde fazlalık bilgisayarı olan vardır, yardımsever birisinizdir.

Arkadaşlar sizin hiç bir işinize yaramayan şeyler bazen bazı insanların hayalleri olabiliyor. Eğer bu şekilde yardım etmek isteyen arkadaşlar olursa pm atsınlar bana,Yetim sevindirmek sevaptır.

Eğer bu tarz iyi şeyler forumda yasak ise konu kaldırılabilir.

“Bir kimse, müslümanların arasında bulunan bir yetimi alarak yedirip içirmek üzere evine götürürse, affedilmeyecek bir suç işlemediği takdirde, Allah Teâlâ onu mutlaka cennete koyar.”
(Tirmizî, Birr, 14/1917)

----------------------------------------------------------------------------

Edit :
Adamsınız siz ne diyim size, o zaman iban numaramı yazıyorum, dediğiniz gibi yaparız, o zaman güzel bir bilgisayar alırız, bilgisayarı da size soracağım zaten nasıl alalım diye, en son aldığımızda fotoğrafları çekip burada paylaşırım.

GARANTİ BANKASI
İBAN : TR91 0006 2001 2030 0006 6652 13 - Feyzullah HACİOGLU ADINA (Benim iban) ŞİMDİDEN YAPACAĞINIZ YARDIMLAR İÇİN HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN,
Paypal : [email protected]

ARKADAŞLAR ÖDEME ATARSANIZ PMDEN BİLDİRİN.

Hocam belirtiğiniz ibana gönderim yaptım. Açıklamaya ytpara doganuzun bağış diye ekleme yaptım.

Allah zorda kalan, derdi olan, borcu olan, hasta olan herkesin yardımcısı olsun Amin..

Sanırım bu ödemeye yetişemeyeceğim. Ancak bir dahakinde okul eşyası falan olursa, o zaman katılırım inşAllah :)

---------- Spam Engelliyici 18:46 ---------- Önceki Mesaj 18:46 ----------

ilk başta bana da yaşı ufak gelmişti ama benim oğlan da 4 yaşında ve benim pc de youtube u açıp izleyebileceği çizgi filmleri buluyor,rahatlıkla izliyor,hatta reklam gelince geç bile yapıyor:D pc yi vermediğim zamanda da annesinin telefonunu alıyor.zaten telefonu annesinden daha iyi kullanıyor.benim numaramı rehberden bulup rahatlıkla arıyor:D

Reklama tıklamayı öğretsene hocam, geç falan, çok ayıp :D

Sanırım bu ödemeye yetişemeyeceğim. Ancak bir dahakinde okul eşyası falan olursa, o zaman katılırım inşAllah :)

---------- Spam Engelliyici 18:46 ---------- Önceki Mesaj 18:46 ----------

Reklama tıklamayı öğretsene hocam, geç falan, çok ayıp :D

İnş hocam, hahah :D tamam reklama tıklamayıda öğreticem merak etmeyin.. Heralde bir haftaya kalmaz çekeriz bilgisayarı, bu forumu seviyorum sizleri seviyorum arkadaşlar allah sizden bin kat razı olsun

Gönül daha çok göndermek isterdi ama açıkcası bende bu ara biraz toparlanma peşindeyim. O yüzden ufak bir şey yolladım paypalına. Azda olsa faydası olur inşallah kardeşimize..

İnş hocam, hahah :D tamam reklama tıklamayıda öğreticem merak etmeyin.. Heralde bir haftaya kalmaz çekeriz bilgisayarı, bu forumu seviyorum sizleri seviyorum arkadaşlar allah sizden bin kat razı olsun

Allah senden de razı olsun hocam. Yalnız reklama tıklama olayını daralll'a dedim :D

3 yaşındaki kardeşim oturuyor bilgisayar başına google chrome açıyor aramaya 10 yazıyor ( sesli seslide diyo benten izlicem bir sıfırrr ) google aramalarında 10 yazılınca benten resimli bi youtube videosu çıkıyor ona tıklıyor, ondan sonra orada oraya istediği çizgi filmi bulup izliyor :D
acaip bişe bu zamane çocukları

[MENTION=12961]mexis[/MENTION] hocam eğer fazla para toplanırsa ki inşallah daha fazla para toplanır kıyafet yardımı olarak yansıtabilirsin kalan miktarı da.. çok aşırı iyi bir bilgisayara gerek yok zaten hem daha çeşit olur hem de çok sevinir.. bende akşam eve geçince dönecem sana

3 yaşındaki kardeşim oturuyor bilgisayar başına google chrome açıyor aramaya 10 yazıyor ( sesli seslide diyo benten izlicem bir sıfırrr ) google aramalarında 10 yazılınca benten resimli bi youtube videosu çıkıyor ona tıklıyor, ondan sonra orada oraya istediği çizgi filmi bulup izliyor :D
acaip bişe bu zamane çocukları

Benim oğlum 7 yaşında çok fazla oturtmuyorum, bence en ideali 12 yaşından sonra bir yerden sonra direk zarar olarak geri dönüyor. Sosyal hayatı bitiriyor, ders çalışmıyor yada ölçüsünü ayarlamak lazım :)

[MENTION=12961]mexis[/MENTION] hocam eğer fazla para toplanırsa ki inşallah daha fazla para toplanır kıyafet yardımı olarak yansıtabilirsin kalan miktarı da.. çok aşırı iyi bir bilgisayara gerek yok zaten hem daha çeşit olur hem de çok sevinir.. bende akşam eve geçince dönecem sana

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam, inşallah fazla toplanırsa , bilgisayarı aldıktan sonra eğer arttırabilirsek, foruma soracağım hocam gerisi ile ne yapalım diye, forum ne derse o :) allah sizden de razı olsun hocam

Benim yeğen 3 -4 yaşında Türkçe çizgi film izlemiyor :) Nasıl buluyor anlamadım sürekli rusça çizgi filmler izliyor :))) Sapık bide bilgisayarda kız görmesin dayı dayı diye çağırım kızları gösteriyor :)))

Yaşı biraz daha büyüsün çocuklar için yabancı dil setlerinden alacağım, oyun eşliğinde çocuk farketmeden yabancı dil öğreniyor..

[MENTION=12961]mexis[/MENTION] Eğer bu bilgisayarın yanında bu tarzda yabancı dil öğrenmeye ağırlık vermiş oyun ya da eğitim setleri bulabilirsen ( çocuğu sıkmayacak şekilde ) bunlarıda para toparlayıp alabiliriz...

Çocuğun geleceğine yatırım yapmış oluruz biraz..
Sadece bilgisayarda oyun oynamasın, öğrenemese bile yabancı dile yatkınlığı olsun öğrenmesi kolaylaşır..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri