Bir Yetime Bilgisayar Yardımı

Toptancıların hepsinde bayiliğim bulunmaktadır. Gerekirse bilgisayar toplayabiliriz. Ben direk para çıkarma taraftarı değilim. Anakart ve 1 TB hdd desteği benden gerekirse alacağımız zaman benim bayilik üstünden alabiliriz kalan parçaları. Onlarda tahmini 500 TL tutmaktadır. 0 Olacak bu parçalar bilginiz olsun gerekli para toplandığında haberim olursa sevinirim.

Hocam pm attım size dönüş yaparsanız sevinirim.

---------- Spam Engelliyici 20:17 ---------- Önceki Mesaj 20:16 ----------

Edit :

Yardım yollayan arkadaşlar allah razı olsun hepinizden güzel bir olaya imza atacağız inşallah

Masaüstü olacaksa 19 inch monitör kargolarim pm atarsiniz lg monitör temiz.

mobil mesaj

dostum bir üst mesajda arkadaş monitör gönderebilirim demiş değerlendir [MENTION=12961]mexis[/MENTION]

Son düzenleme:
Konu yukarıı

ilk mesajdaki pcnin ekran kartı ile işlemci biraz tatmin edici birşey olursa iyi olur

Ben şuan bir katkı sağlayamıyorum ama,
Konuyu okurken, çok samimi söylüyorum duygulandım.
Yardımda bulabilen herkesten Allah razı olsun inşallah.

Helal olsun be YTpara

[MENTION=12961]mexis[/MENTION] hocam. Küçük bi mebla gönderdim paypal hesabınıza. Allahım darda kalanlara yardım etsin inş.

güzel bir iş yaptığın tartışılamaz ancak, bu amaç doğrultusunda hesabında para toplaman yasalara aykırıdır. yardım amaçlı para toplamak için öncelikle valilikten izin alman gerekiyor.

hesabındaki faliyetler göze çarparda maliyeden çağrılırsan, bu durumu açıklayacam diye iyice batarsın.

bu tür yardımlaşmaların en güzel yanı, herkesin bütçesiyle parçayı temin edip adrese kargolamasıdır.

gelen parçalarıda sen toparlar arkadaşa teslim edersin.

18,5' ekran var elimde pek kullanmadığım bir ekran bende onu gönderebilirim ekran alınmadıysa

güzel bir iş yaptığın tartışılamaz ancak, bu amaç doğrultusunda hesabında para toplaman yasalara aykırıdır. yardım amaçlı para toplamak için öncelikle valilikten izin alman gerekiyor.

hesabındaki faliyetler göze çarparda ma@yeden çağrılırsan, bu durumu açıklayacam diye iyice batarsın.

bu tür yardımlaşmaların en güzel yanı, herkesin bütçesiyle parçayı temin edip adrese kargolamasıdır.

gelen parçalarıda sen toparlar arkadaşa teslim edersin.

hocam ben ilk basta öyle dedim ama arkadaslar par yollamak istediler, mallyemi?hocam bizim hesaplar hep girisli cikisli.hocam binlerce lira toplamadikki 1k bile olmadi su an,varsin olsun hocam su cocuga bi bilgsayar alalimda ne olursa olsun

---------- Spam Engelliyici 13:43 ---------- Önceki Mesaj 13:40 ----------

edit : [MENTION=7879]Throck[/MENTION] hocam seninde bir sürü kanal acip para kazanman da yasalara aykiri degilmi? 3 kurus para icin maal%iye gelip soracagini sanmiyorum.

hocam ben ilk basta öyle dedim ama arkadaslar par yollamak istediler, mallyemi?hocam bizim hesaplar hep girisli cikisli.hocam binlerce lira toplamadikki 1k bile olmadi su an,varsin olsun hocam su cocuga bi bilgsayar alalimda ne olursa olsun

edit : [MENTION=7879]Throck[/MENTION] hocam seninde bir sürü kanal acip para kazanman da yasalara aykiri degilmi? 3 kurus para icin maal%iye gelip soracagini sanmiyorum.
Hocam çocuğa sadece bilgisayar mı alınacak daha gerçekçi temel ihtiyaçları ön planda olmalı.

yasalara aykırı değil tabi youtubede izlediğin kanalların birçoğunun birden fazla kanalı var.

Ayrıca kusura bakmayın ama dışarda yemek bulamayan insanlar varken bilgisayar yardımı yapmak saçma geliyor bana.

her türlü yardıma hazırız ancak 9 yaşındaki bir evladımızın tamam hevesi olabilir ancak o yaşta bir çocuğun cep telefonu veya bilgisayar tarzı teknolojik cihazlara bulaşması çok fazla sakıncalı.. keşke başka bir şey alsak onun hevesini değiştirebileceğimiz.. [MENTION=12961]mexis[/MENTION] hocam babasıyla görüş de başka bir şeye ikna etsin eğitici vs bir şeylerde olabilir.. kendimden biliyorum yıllardır gözlerim bozuldu bu bilgisayar yüzünden :) Allah razı olsun senden bu arada..

yanlış düşünüyorsun :) Bilgisayar internetsiz zararsızdır internetli yarı yarıya 9 yaşındaki çocugun kafası yanlış şeylere basmaz herhalde :D

yasalara aykırı değil tabi youtubede izlediğin kanalların birçoğunun birden fazla kanalı var.

Ayrıca kusura bakmayın ama dışarda yemek bulamayan insanlar varken bilgisayar yardımı yapmak saçma geliyor bana.

Kimi insan karnını doyurmak kimisi hayallerini gerçekleştirmek ister... Herkesin kendi seçimi..

Bilgisayarın alınması bu yaş bir çocuk icin ne kadar doğru?
Babasının pek kontrollü kullandıracağını sanmıyorum eğitimi açısından da olumsuz etki oluşturacagını düşünüyorum, çocuğu mutlu ederken geleceğini de hesaba katmalıyız bana kalırsa temel ihtiyaçlar ve eğitimi için harcanmalı ufak hediyeler de çocuğun gönlünü almak açısından mantıklı..

Bilgisayarın alınması bu yaş bir çocuk icin ne kadar doğru?
Babasının pek kontrollü kullandıracağını sanmıyorum eğitimi açısından da olumsuz etki oluşturacagını düşünüyorum, çocuğu mutlu ederken geleceğini de hesaba katmalıyız bana kalırsa temel ihtiyaçlar ve eğitimi için harcanmalı ufak hediyeler de çocuğun gönlünü almak açısından mantıklı..

bu devirde kaç yaşında başlayacak bilgisayar kullanmaya lisede mi,doğru yada yanlış artık zaman böyle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri