yklmzomer
Yasaklanmış
5 hafta olmuş. Bu kadar sürede tamamlanmadı mı bu organizasyon?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
5 hafta olmuş. Bu kadar sürede tamamlanmadı mı bu organizasyon?
5 ayda bir organizasyon yapılamaması çok kötü kimseye bir laf etmiyorum bu arada sorun olabilir vb.vb. bence Bu tür organizasyonları adminlerden biri üstlenip halletmeli diye düşünüyorum.Hem güvenlik hem hız açısından adminler bunu yapabilir.
5 ay değil hocam tam 1 ay oldu .
[MENTION=12961]mexis[/MENTION]kardeş sen neyin peşindesin. Çocuk falanmı zannediyorsun beni. Geçmişimi mesajlarımı konularımı aç bir oku istersen. inan bana bende en az seninkadar yardımsever bi kişiliğe sahibim. Ama karakterim gereği yaptığım hiçbir bağışı yardımı söylemem herneyse. Senin topladığın paraların 5 kuruşu bana kâr zarar etmez. Ben neyine iftira atayım. Sen yardım etmek istemiş olabilirsin , o zaman alıcan konuyu tek başına gidecen araştıracan bulacan bilgisayarını , diyecen bu kadar para topladım , gittim toplattım işte bu fatura makbuzu koyacan siteye efeler gibi makbuzuda bilgisayarıda çocuğuda. Ondan sonra gelecen buraya efeler gibi duracan. Bir çocuğa yardım etmek için o kadar çene yorucağına tpladığın paralar ile sokağa çıkıpda gidip bir bilgisayar alsaydın kardeşim. Adam girmiyor işte konuyu açan sensin. Sen pasif dairenin dışına çıkıp konuya uzaktan bakamıyosun o yüzden sadece alınmak haklı olduğunu göstermek için uğraşıyosun. Görünen köy kılavuz istemez misali yazıyorum ben. Haklıyımda. Senin bana kızman için önce haklı sebeplerini göstermen lazım. Benim maksatım niyetim kötü değil. Benim mesajım daha farklı sen kafan sakin olduğu bi gün beni anlarsın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.