Bir Yetime Bilgisayar Yardımı

konuyu acan arkadas banlanmıs,

---------- Spam Engelliyici 00:06 ---------- Önceki Mesaj 00:06 ----------

bı acıklama yapması ıcın banı kaldırılsa aslında

1 ay yasaklanmış. Arkadaş forumda faal birisiydi sanırım ben öyle hatırlıyorum. İllaki tanıdıkları vardır.. Haber gelir..

Konu [MENTION=12961]mexis[/MENTION] kullanıcısından çıktı. Pc nin yollanması için [MENTION=20859]Profilbilisim[/MENTION] bekleniyor.

[MENTION=12961]mexis[/MENTION], arkadaşlar [MENTION=12961]mexis[/MENTION] in adına yazıyorum,

adminlere söyledik açın banı şu yardımdan sonra cezayı tamamlasın ama bazı yöneticier ceza bitince yazsın dediler, verilen cezada tartışılır ama patron onlar yapacak birşey yok, mecburen [MENTION=12961]mexis[/MENTION] adına yazıyorum; Tüm toplananlar [MENTION=20859]Profilbilisim[/MENTION] arkadaşa gönderildi, arkadaş çok bekletti, parça sıkıntısı v.s. şeyler olmuş toplama olduğu için bilgisayar, ofisini taşımış öyle söyledi.Bu hafta gönderecek , cuma gününe kadar yardım ulaşmış olur, gönderdiğiniz yardımlar yerine ulaşacaktır merak etmeyin.Ya öyle ya böyle ulaşacak mutlaka bilgi vereceğim arkadaşlar.

Bu cuma günü mutlaka bu profilden bu arkadaş üzerinden bilgi vereceğim allaha emanet olun.

5 haftada bir organizasyon yapılamaması çok kötü kimseye bir laf etmiyorum bu arada sorun olabilir vb.vb. bence Bu tür organizasyonları adminlerden biri üstlenip halletmeli diye düşünüyorum.Hem güvenlik hem hız açısından adminler bunu yapabilir.

Son düzenleme:
5 ayda bir organizasyon yapılamaması çok kötü kimseye bir laf etmiyorum bu arada sorun olabilir vb.vb. bence Bu tür organizasyonları adminlerden biri üstlenip halletmeli diye düşünüyorum.Hem güvenlik hem hız açısından adminler bunu yapabilir.

5 ay değil hocam tam 1 ay oldu .

Abi ayın 18'i başka bir konudan ötürü banlanmıştı banı bu ayın 18'i kalkıyor etiketlenmeleri vs göremez yani ben skypeden yazar söyler sorarım kendisine buraya yazarım

[MENTION=12961]mexis[/MENTION] ;

Daha fazla münakaşaya girmek istemiyorum, burada her telden arkadaş var, bana güvenip ödeme gönderen arkadaşlar, sizin vebaliniz omzumda merak etmeyin. Cumaya kadar [MENTION=20859]Profilbilisim[/MENTION] yollamassa tüm toplanan para kadar gideceğim kendi cebimden pc alacağım burada da paylaşacağım. Lütfen yorum yazmayın cuma gününe kadar

kendisi şuan r10'da online durumda pm atıyorum..

kardeş sen neyin peşindesin. Çocuk falanmı zannediyorsun beni. Geçmişimi mesajlarımı konularımı aç bir oku istersen. inan bana bende en az seninkadar yardımsever bi kişiliğe sahibim. Ama karakterim gereği yaptığım hiçbir bağışı yardımı söylemem herneyse. Senin topladığın paraların 5 kuruşu bana kâr zarar etmez. Ben neyine iftira atayım. Sen yardım etmek istemiş olabilirsin , o zaman alıcan konuyu tek başına gidecen araştıracan bulacan bilgisayarını , diyecen bu kadar para topladım , gittim toplattım işte bu fatura makbuzu koyacan siteye efeler gibi makbuzuda bilgisayarıda çocuğuda. Ondan sonra gelecen buraya efeler gibi duracan. Bir çocuğa yardım etmek için o kadar çene yorucağına tpladığın paralar ile sokağa çıkıpda gidip bir bilgisayar alsaydın kardeşim. Adam girmiyor işte konuyu açan sensin. Sen pasif dairenin dışına çıkıp konuya uzaktan bakamıyosun o yüzden sadece alınmak haklı olduğunu göstermek için uğraşıyosun. Görünen köy kılavuz istemez misali yazıyorum ben. Haklıyımda. Senin bana kızman için önce haklı sebeplerini göstermen lazım. Benim maksatım niyetim kötü değil. Benim mesajım daha farklı sen kafan sakin olduğu bi gün beni anlarsın.
[MENTION=12961]mexis[/MENTION]
O konuda haklısın ama iftira atma bilmeden,lütfen. allah belamı versey di de kendim gidip alsaydım. Çok zaman aldı, cuma günü mutlaka yazacağım her ne kadar da sürç-ü lisan ettiysek affola. Lütfen daha yorum yazmayın.

Cuma günü alındığı zaman bana diğer modlara yada adminlere mesaj atın konunuzu açalım.

---------- Spam Engelliyici 03:35 ---------- Önceki Mesaj 03:25 ----------

Konuyu açtım maihes resim ekleyecek.

sorun yarın giderilecek arkadaşlar sıkıntı yok

Arkadaşlar herkes birşey yazmış dolandırıcı diyen olmuş vs vs yazan olmuş. Konuyu açan arkadaş ile irtibatımız hiç kopmadı yoğunlukdan dolayı girip bende bakamadım. Burda iş yapan insanların birbirlerini dolandırma gibi lüksü olmaz yardımlarınızı yapmışınız Allah razı olsun herkezden ama hiç birşeyi bilip bilmeden yorum yapmak yaptığınız yardımı mundar etmiş durumda kendi adınıza. Şu anda arkadaş yolda bilecikteymiş kendisi gelip elden alacak bizzat bilgisayarı; Ben bilgisayarın resimlerini ekliyorum arkadaşda teslimat yaptığı zaman resimleri ekler;

39BB2j.jpg

aoJJQO.jpg

rgBLZM.jpg

Başka sorusu olan arkadaşlar p.m ile iletişime geçsinler lütfen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri