Vallahi telif konusunda esneklik, güzel ve adsense ayarında bir dashboard, türkçe destek ve banka havalesi ile ödeme yapılması bence fazlası ile yeterli. Böyle bir hizmete emek veren herkese teşekkürler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hicbir network adsense den para almadan sizin odemenizi yapmaz.
1k gosterime verecegi CPM oranlari flexible yani sabitlenmemis tamamen sizin ziyaretci kalitenize gore YT'un belirledigi oranlarda olacaktir.
Guzel fikir bunu dusunecegiz.Herkes ödeme demişti en önemlilerini söyliyim, her ay Partnerlik şirketindeki en çok hit alan kazanan kanala ödüller verilebilir ( küçükde olsa ) bu rekabeti artıracaktır, diğer kanallarla diğer partnerli kanalların arasında akış transferle onlara kitle çekme sağlana bilir, Yani tanıtım yapılabilir..
Arkadaşın dediği gibi telifli videolarda kanala ihtar gelmeden network bize bildirirse biz kaldırırız gibi bir durum olabilir mi?
Ödeme zamanında ve düzenli yapılmalı.
Kesinti oranı uygun hale getirilmeli.
Dashboard.
Klasik beklentiler. Ayrıca YTpara üyelerine ayrıcalık![]()
Ilk odeme ortalama (kayit olma tarihinede bagli olarak) 45gun sonra gelir. (Her partnerde boyledir) Sonraki aylar otomatik olarak secmis oldugunuz odeme yontemleri ile sizlere ulastirilacak. (Paypal(alt limit yok), Banka Havalesi ve Western Union (Alt limit $150 olacak-Banka kesintileri (Sizlerin bankalarida kesinti yapabilir ve komisyonlar alacaginiz ucretten cikarilacaktir)Ödemeyi Herzaman Alabilmemiz Ve odeme seçeneklerinin bol olması
Para 100 $ yi altında olsa bile ödemesi yapılması
sözleşmeli olacak sanırsam mesela ben 2 ay denedim beyenmedim adsenseden -daha iyi kazanıyorum çıkabilirmiyim
anladım teşekkürler ben zaten ingilizce çalışıyorumSerkan'a iletilen bir sozlesme suresi var. Bu sureyi kisaltmaya calisacagiz. Eskiden olsaydi ki benim de mesajlarim var bu konuda , partnerlik gereksiz derdim. Fakat Tr nin CPM oranlari asiri derecede artti. Deneme yaptigimiz bir kanalda su anda $3,65 duzeyinde gidiyor CPM. Bundan 5-6 ay once bu oranlar ortalama 2-2,5 arasinda degisiyordu. (Sadece Tr icerik ve Turkiye ziyaretcileri baz alinarak soylenmistir)
Demek istedigim Partner kanal Turkce icerikle bile neredeyse 2 kati fazla kazandiriyor. Bu acidan begenmeyecegin birsey olacagini sanmiyorum Nico
Sure konusunu dedigim gibi bir konusacagiz.
Guzel fikir bunu dusunecegiz.
Buyuk ihtimal bu sekilde olacak . Biz sizlere uyari yapacagiz videolari silin diye. Belli bir sure (henuz belirlemedik) video silinmez ise partnerlikten cikarilma durumlari ile karsi karsiya kalinacak. Kisacasi bu olayin hem arti hem eksileri var. +si uyariyi dinleyenin kanali kapanmayacak. -si yok nasil olsa kanal kapanmayacak mantigi ile hareket edenin partnerligi sonlandirilacak...
Bu konuda da calismalar suruyor. YTpara uyelerine bir ayricalik taninanacaktir.
Ilk odeme ortalama (kayit olma tarihinede bagli olarak) 45gun sonra gelir. (Her partnerde boyledir) Sonraki aylar otomatik olarak secmis oldugunuz odeme yontemleri ile sizlere ulastirilacak. (Paypal(alt limit yok), Banka Havalesi ve Western Union (Alt limit $150 olacak-Banka kesintileri (Sizlerin bankalarida kesinti yapabilir ve komisyonlar alacaginiz ucretten cikarilacaktir)
Paypalda alt limit yok. Yukarida da dedigim gibi b.havalesi ve western union da $150 alt limit olacak.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.