Biraz gülsek fena mı olur

Teyzemi ellerinden öp . Seni çok seviyolarmış de :)

Allah uzun ömür versin bu teyzeme nasılda güleç bir tipi var :) gece gece güldürdü beni umarım kendisininde yüzü sürekli güler

benim için "Gülmek" sözcüğü artık acıları,kederleri hatırlatmaktan başka bir işe yaramıyor. Hele hele gece 12'den sonra gün içerisinde yaşanan gelişmeler soğumaya başlarken... Bugün bir patlama oldu mesela. 10 kişi hayatını kaybetti. Fark ettim de pek konuşulmadı hakkında. kimse hatırlatmadı. Haberler esk geçti. artık pek önemsemiyoruz ölümleri. alışmışız ölümlere, patlamalara, katliamlara. Buna rağmen görmezden geliyor ve ekmek parası için forumu yenilemeye, yaşamaya çalışmaya devam ediyoruz. Yakıyoruz sigaraları, ölümü görmezden gelerek. Başlıktaki "gülmek" ifadesi bana bu ölen 10 kişiyi hatırlattı sadece. Yukarıda bir arkadaşın da yazdığı gibi; o kadar ihtiyacımız var ki gülmeye... Mutluluk yolunda o kadar umutsuzuz ki, nasıl bir duygu olduğunu bile unutmaya başlıyoruz artık.

Biraz konu dışı bir yazı oldu k. bakmayın.

Teyzemi ellerinden öp . Seni çok seviyolarmış de :)

Tamam kardeşim

---------- Spam Engelliyici 01:09 ---------- Önceki Mesaj 01:09 ----------

Allah uzun ömür versin bu teyzeme nasılda güleç bir tipi var :) gece gece güldürdü beni umarım kendisininde yüzü sürekli güler

Amin beni hergün güldürüyo zaten

---------- Spam Engelliyici 01:10 ---------- Önceki Mesaj 01:09 ----------

Teyzem ya maşallah :D Allah uzun ömürler versin

Amin sağolun

Allah annenize ve size uzun ömürler versin hocam :)

benim için "Gülmek" sözcüğü artık acıları,kederleri hatırlatmaktan başka bir işe yaramıyor. Hele hele gece 12'den sonra gün içerisinde yaşanan gelişmeler soğumaya başlarken... Bugün bir patlama oldu mesela. 10 kişi hayatını kaybetti. Fark ettim de pek konuşulmadı hakkında. kimse hatırlatmadı. Haberler esk geçti. artık pek önemsemiyoruz ölümleri. alışmışız ölümlere, patlamalara, katliamlara. Buna rağmen görmezden geliyor ve ekmek parası için forumu yenilemeye, yaşamaya çalışmaya devam ediyoruz. Yakıyoruz sigaraları, ölümü görmezden gelerek. Başlıktaki "gülmek" ifadesi bana bu ölen 10 kişiyi hatırlattı sadece. Yukarıda bir arkadaşın da yazdığı gibi; o kadar ihtiyacımız var ki gülmeye... Mutluluk yolunda o kadar umutsuzuz ki, nasıl bir duygu olduğunu bile unutmaya başlıyoruz artık.

Biraz konu dışı bir yazı oldu k. bakmayın.

Terörle yaşayan toplum olarak mutlaka yavaş yavaş alışacağız ki terör örgütleri emellerine ulaşamasın

Annemizin ellerinden öpüyoruz abicim. Eğlenceli olmuş

Allah uzun ömürler versin saniye teyzeye

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri