Biraz Ses yükseltelim mi ? #scamQuizGroupNetwork

forumca #scamQuizGroupNetwork tt yapalım mı ?

• evet yapalım payıma düşeni öderim !

Oy: 14 17,7%
  • evet yapalım para ödemem !

Oy: 19 24,1%
  • boşver.

Oy: 29 36,7%
  • dünya yansa bile umrumda değil banane

Oy: 17 21,5%

• Kullanılan toplam oy
    79
  • Anket kapatılmış .

Fukara

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar dünya gündemine #scamQuizGroupNetwork sokabilirsek işin ciddiyetinin biraz daha farkına varırlar mı ?

varmı gönüllü arkadaşlar bu iş için ?

an itibariyle quiz :

1398937607_apple-facts-536134f846157.jpg

twittere girerlermi sanıyosun

Zaten sizin böyle duyurmalarınız yüzünden şu anda bu durumdayız işin

Zaten sizin böyle duyurmalarınız yüzünden şu anda bu durumdayız işin

Günün sözü....

bunu kimse anlamıyor hocam... herkes heryere durmadan birşeyler yazıyor, bende dalga geçiyorum artık, herkes bi sesini kesse herşey güzel olacak ama. yok yapacak bişey yok

benden yana helali hoş olsun quize #çokyaşaquiz

[MENTION=12961]mexis[/MENTION] hangi akla hizmet yasiyorsun ne icip ne kullanıyorsun soylede bizde kullanalım mahkemeyi bosver dunya gundemine tasıyalım diyor adam bosver paraylamı tutuldun her quiz konusuna girip baltalıyorsun.

---------- Spam Engelliyici 01:50 ---------- Önceki Mesaj 01:49 ----------

abarttiniz nedir hangi kafada yasıyorsunuz. anlam veremiyorum. sanki baskalarının paraları gasp edilmis cok rahatsınız pes vallahi

[MENTION=12961]mexis[/MENTION] hangi akla hizmet yasiyorsun ne icip ne kullanıyorsun soylede bizde kullanalım mahkemeyi bosver dunya gundemine tasıyalım diyor adam bosver paraylamı tutuldun her quiz konusuna girip baltalıyorsun.

abarttiniz nedir hangi kafada yasıyorsunuz. anlam veremiyorum. sanki baskalarının paraları gasp edilmis cok rahatsınız pes vallahi

Yaşasın #quiznetwork bu güne kadar kazandırdıkları için binlerce teşekkürler, biraz şükredin be, bu ne arkadaş.

YouTube' u copluge cevirdiginiz yetmedi, simdi de forumu copluge ceviriyorsunuz. Ha gayret, basariya ulasacaksiniz :)

Günün sözü....

bunu kimse anlamıyor hocam... herkes heryere durmadan birşeyler yazıyor, bende dalga geçiyorum artık, herkes bi sesini kesse herşey güzel olacak ama. yok yapacak bişey yok

sen olaylar karşısında kayıtsız kal hocam hatta foruma bile girme !

---------- Spam Engelliyici 01:57 ---------- Önceki Mesaj 01:55 ----------

YouTube' u copluge cevirdiginiz yetmedi, simdi de forumu copluge ceviriyorsunuz. Ha gayret, basariya ulasacaksiniz :)

hocam youtube'nin çöplüğe dönmesinde biraz da sizin katkınız vardır diye düşünüyorum .. youploader sizin di sanırım ????

how-to-be-on-the-walking-dead.jpg

walking dead yeni sezonunu izliyorum sanki... ancak bu kadar şuursuzca davranılabilir. zerre kadar düşünmeden, tartmadan, sabırsızca, takvasız...

---------- Spam Engelliyici 01:58 ---------- Önceki Mesaj 01:57 ----------

sen olaylar karşısında kayıtsız kal hocam hatta foruma bile girme !

---------- Spam Engelliyici 01:57 ---------- Önceki Mesaj 01:55 ----------

hocam youtube'nin çöplüğe dönmesinde biraz da sizin katkınız vardır diye düşünüyorum .. youploader sizin di sanırım ????

çarşıdan bıçak satın alıyorsun ekmek mi kesiyorsun adammı kesiyorsun aslanım...

Bu ayda senden yesin quiz havadan kazandıklarına bak arkadaş . nankörlük insanın içinde var ne dersin ki...

aweden sonra ikinci büyük vurgunumu yedim gitti 5 haneler ama halen bu kafaya ulaşamadım tebrikler :D

artik var mi? ben goremiyorum..

Demek ki neymis? Bu isleri sizden yuzyillar once gorup birakmisiz.. Suc botta degil, onu adam gibi kullanamayanlarda...

---------- Spam Engelliyici 19:02 ---------- Önceki Mesaj 19:01 ----------

Hocam sen onu boşverde bir kaç kişi birleşip çöplük network açalım ya :D Ben varım..

Hocam birlesen birlessin acsin bi spam network :) Ben girmem oyle islere, girene de mani olmam.. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri