Biraz umutlandım :)

%100 haklı

adam diyor isterse 10 bin abonen olsun içerik üretmediğin sürece hepiniz tırtsınız

Nereden izledim bu videoyu ya. Video sonu önerilenlerden oguzsasi, muratabigf, burakoyunda kavgalarına atışmalarına gittim 1 saatim uçtu gitti, ne işim olur benim bunlarla :eek:

dipnot. adam itici olabilir ama youtube kirletiyim ama paramı kazanıyım kafasında olmayıp paragöz birisi değil burda yorum atanlar gibi...

ben para kazanıyımda arkamdakinden banane kafasında olanlar at gözlüklerini çıkarsınlar ;)

diyer kanallara bakın bu adam gibi abone para için uğraşmıyor BAZEN HERŞEYDEN ÖNCE KARAKTER GELİR para değil !

dipnot. adam itici olabilir ama youtube kirletiyim ama paramı kazanıyım kafasında olmayıp paragöz birisi değil burda yorum atanlar gibi...

ben para kazanıyımda arkamdakinden banane kafasında olanlar at gözlüklerini çıkarsınlar ;)

diyer kanallara bakın bu adam gibi abone para için uğraşmıyor BAZEN HERŞEYDEN ÖNCE KARAKTER GELİR para değil !

+1 Katılıyorum!

Bu adamı 3 yıldır takip ediyorum . tekrar haklı bir konuya değinmiş . arkadaşlar herkesin kendi bi stili vardır bu adamda böyle video cekiyor biraz deli ama bu işi meslek edinmiş birisi diyebilirim sizlere . kendine ait ofis ve oyun sitesi var .

Küfürlü konuşulan hiç bir video hoşuma gitmiyor. Şimdi bir yandan iyi konuşuyor tamam doğru ama bir yandan da kendide küfür ediyor falan filan. :) Yani garip bir video. Kanal içeriği bu tarz olanların hepsi küfür ediyor. Yani ne biliyim çok itici. Ama konusu iyi..

çocukların anası babası bilgisayar. sorumsuz, cahil aileler yüzünden. 2000 doğumlu çocuklarla muhattap olmak zorunda kalıyoruz yahu var mı ötesi? dünkü çocuk sana küfrediyor her platformda. internetin her yerini işgal etti veletler hiçbir yerin seviyesi kalmadı.

Yabancı platformları da takip ederim bu konuda herhangi bir yakınmaya denk gelmedim.. Esas problem Türk ailelerinde. Çocuk 5 yaşına gelir gelmez ellerine tutuşturuyorlar bir tablet. İnternet gibi tehlikeli ve vahşi ortamda başıboş gezdiği için bu çocuklar küçük yaştan itibaren; inanılmaz sorumsuz, ahlaksız ve aptal bir nesil yetişiyor. Daha bu sabah otobüs durağındaki iki bayana laf atan bir velet gördüm; bu velet 10 yaşından büyükse bende bir şey bilmiyorum.

Demek istediğim bu çocuklar sadece internet aleminde değil her yerde problem. Belli bir zekanın altında olup, 5 yaşına basar basmaz çocuğun eline tablet tutuşturacak aileler tespit edilip engellenmeli arkadaş. Bu ülke adına gerçekten ümidimi kaybediyorum. Çocuk sevgisi kalmadı içimde yemin ederim, hepsini yakıp sabun yapalım bence. (ciddiye alacak duyarlı(!) arkadaşalar için; şaka!)

söylediği ergen tipler burada yuvanlanmış. konu açıyoruz eski kanalları taramaya başlamışlar kapatıyorlar bi analiz yapalım, bunu yaparken çevremize de faydalı olalım diye. altına embesilin biri "hani delikanlıydın bir hafta önce" diye yazı yazıyor. geri zekalı ben senin gibi amatörmüyüm ben her şekil de yine kazanırım kurduğum sistem ve alt yapının ne olduğunu biliyor musun. o kapanan 2 kanalın yerine 20 kanal koydum bu ayın sonunda eskisinden daha çok kazanmış halde olacağım. analiz sentez yapabilmeyi yada kritik düşünebilecek olmayı geçtim daha konuşmayı bilmeyenler para kazanmaya çalışıyor ya ben bir şey demiyorum bu saatten sonra ama youtub sizi eliyor getirdiği spam algoritmasıyla iyide yapıyor.

Görende forumda herkes özgün çalışıyor zanneder. YT to YT yapmıyor musunuz gençler? Youtube'u kirletmiyor muyuz gençler? Bırakın bu işleri ya. Lafa gelince herkes dürüst.

+ karakteri forumdaki çocuklardan öğrenecek değiliz.

Son düzenleme:
Görende forumda herkes özgün çalışıyor zanneder. YT to YT yapmıyor musunuz gençler? Youtube'yi kirletmiyor muyuz gençler? Bırakın bu işleri ya. Lafa gelince herkes dürüst.

Kardeş payı yazınca HD adam gibi izlemek var.

Birde içinden fake video çıkan var.

Kaliteli spam ile çöpün farkı bu hocam.

Adamı taktir ettim adam iyi sinirlenmiş ciddende haklı burda mesajlara bakıyorum tersini söyleyenlere üzülüyorum...

çocukların anası babası bilgisayar. sorumsuz, cahil aileler yüzünden. 2000 doğumlu çocuklarla muhattap olmak zorunda kalıyoruz yahu var mı ötesi? dünkü çocuk sana küfrediyor her platformda. internetin her yerini işgal etti veletler hiçbir yerin seviyesi kalmadı.

Yabancı platformları da takip ederim bu konuda herhangi bir yakınmaya denk gelmedim.. Esas problem Türk ailelerinde. Çocuk 5 yaşına gelir gelmez ellerine tutuşturuyorlar bir tablet. İnternet gibi tehlikeli ve vahşi ortamda başıboş gezdiği için bu çocuklar küçük yaştan itibaren; inanılmaz sorumsuz, ahlaksız ve aptal bir nesil yetişiyor. Daha bu sabah otobüs durağındaki iki bayana laf atan bir velet gördüm; bu velet 10 yaşından büyükse bende bir şey bilmiyorum.

Demek istediğim bu çocuklar sadece internet aleminde değil her yerde problem. Belli bir zekanın altında olup, 5 yaşına basar basmaz çocuğun eline tablet tutuşturacak aileler tespit edilip engellenmeli arkadaş. Bu ülke adına gerçekten ümidimi kaybediyorum. Çocuk sevgisi kalmadı içimde yemin ederim, hepsini yakıp sabun yapalım bence. (ciddiye alacak duyarlı(!) arkadaşalar için; şaka!)

hocam kusura bakmayında 2000 doğumlu olunca ne oluyo olmayınca ne oluyo bence genelleme yapmayın, bende 2000 doğumluyum?

Her ne kadar dedikleri kısmen doğru olsa da ego tavan yapmış karakter fakiri bir arkadaş...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri