Birde böyle akıllılar var

• Kullanıcı grcn37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Hadi o kadar uğraşmışsın reklamlara kelimesini bari tam yazsaydın be çocuk :D
Babaaaa aküyü çalmışlar...Hayır kaputu açıyon aküyü niye çalıyon, hadi duvarı yıkıyon ama tuğlaları kırmayaydın eyiydi (Yukarıdaki cümleyi yazınca birden vizontele sahnesi aklıma geldi nedense :) )

Türk Aklı :D Ne Dersinki

Ne alâkâ Türk aklı?
Bu süzme geri zekalı,salaklarla aynı havayı soluyoruz diye tüm halka mal edemezsin kardeşim...
Bunlara ergen gözüyle bakmayın bunlar bildiğin beyinsizler ne yaptıklarını bilmiyorlar,bedenen değil zeka olarak ergen bunlar,bunu yapan 20 yaş üzeri de olabilir 20 yaş altıda,geçenki gibi telif atmak için ofis kuran, mallardan farkı yok bu salağın,buralardasındır şimdi okudun mu yiğidim sana kalayları oku oku...

:D akşam akşam güldürdü google da onu güldürsün :D :D

Ne alâkâ Türk aklı?
Bu süzme geri zekalı,salaklarla aynı havayı soluyoruz diye tüm halka mal edemezsin kardeşim...
Bunlara ergen gözüyle bakmayın bunlar bildiğin beyinsizler ne yaptıklarını bilmiyorlar,bedenen değil zeka olarak ergen bunlar,bunu yapan 20 yaş üzeri de olabilir 20 yaş altıda,geçenki gibi telif atmak için ofis kuran, mallardan farkı yok bu salağın,buralardasındır şimdi okudun mu yiğidim sana kalayları oku oku...

Üslubunuza dikkat edin bu ytpara iyicene zıvanadak çıktı herkes işine baksın. Çok fazla serbest herkes birbirine hakaret ediyo.

Üslubunuza dikkat edin bu ytpara iyicene zıvanadak çıktı herkes işine baksın. Çok fazla serbest herkes birbirine hakaret ediyo.

Ne oldu neden rahatsız oldun,küfür mü ettim bir insanın nasıl bir kişiliği var onu belirttim işine bak işine bakamıyorsan orada rapor et var oraya tıkla admin karar versin...

Beyler reklama tıklıyorum tıklıyorum açılmıyor çözümünü bilen var mı? :)

Tapatalktan yollandı.

Ne alâkâ Türk aklı?

Nasıl ne alaka türk aklı yalanmı hocam böyle videoları türklerden başka yapan varmı ayrıdan tüm halkada mal demedim orda tüm halk veyatta herkes kelimesi geçmedi benim sözüm böyle videoları yapanlara.

Nasıl ne alaka türk aklı yalanmı hocam böyle videoları türklerden başka yapan varmı ayrıdan tüm halkada mal demedim orda tüm halk veyatta herkes kelimesi geçmedi benim sözüm böyle videoları yapanlara.

Bu ülkede yalnızca Türkler yaşamıyor güzel kardeşim,''Türk Aklı ''diyince genelleme oluyor ister istemez sözüm sana değil zaten,ufak bir düzeltmedir,bu tip iş yaptığını sananlara içimden gelenlerin hepsini yazmadım...

Süreç film diyor yine. [MENTION=12529]SameT[/MENTION] Bu o herif olmasın :D

Arkadaşlar açılan her konuda tartışma çıkartmayı başarıyorsunuz, bu konuda gerçekten takdire şayan bir çabanız var gereksiz yere kalp kırmaktan vazgeçin.

ulan adam reklamlara tıklayınız yazısını bile düzgün yazamamış ahahahhaa

gülermisin ağlarmısın bilemedim ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri