Biri bana bunun nasıl olduğunu açıklayabilirmi

:D hocam sihirbaz değiliz açıklayamayız.sizhibrbaz olsakta açıklamayız.yani sen unut o fikrini :D

İkide bir seyircinin ve jürinin surat ifadelerini gösterip duygusal olarak beni şaşkınlığa yönlendirmeye çalışmasa çözecem ama ikide bir kesiliyor adamın görüntüsü. Hiçbirşey anlamadım.

düzenek ve el çabukluğu ortada birşey yok aslın da bu tip gösterilerin arka planını gösteren videolar bulmuştum ben nette araştırırsan biraz bulursun sonra da bumuymuş der gülersin..

hocam bence bu adam hic profesyonel degil cunku videoyu dikkatli izlerseniz hareketlerden once nereden neyi cikardigini gorebiliyorsunuz, cogunda kameraya yakalanmis. buyuk ekranda dikkatli izleyince hersey ortaya cikiyor, baska iluzyonistler kameraya bile yakalanmiyorlar

ceketi ilk başta çıkarsaydıda görseydim onu :) sadece el çabukluğu var . ve çok hızlı

Kuşların bir açıklaması vardır belki ama sondaki kız neyin nesi :)

üşenmedim yazıyorum
kuşlar iç çeketinden cıkıyor bi alet yardımıyla yada herneyse çok hızlı alıyor , 0:34 te beyaz fların kendiliğinden sol cekete girdiği gibi kuşları da aynı şekilde tek hareketle iç ceketten çıkarıyor . 1:11 de olay daha net görülüyor sağ elindeki yumurtayı yere atıp sol eline kuşu alıyor. Sondaki kız olayı ise kafes göründüğünden daha büyük 1:57 de kafesin nerdeyse 2 katı oldugu da görülüyor yani kız başından beri orda. Kafes ve güvercinler nereye gitti peki kafes katlanabilen bi kafes güvercinler de bu sırada kafesin içindeydi :(

Şu gösteriyi yaparken kaç tane kuşu öldürüyorlar , sihirbaz filmini izleyen bilir.

Youtube da 2 kat yavaşlatılmış halde izledşm bulamadım. Dediğiniz gibi son sahne ise zaten çok zor. Bir byğk kafesi yok ediyor, ve kız cıkıyor. pelerinde ise hiç biroynama bile olmuyor. Şaşkınım, Allah emeklerini boşa çıkarmasın.

bence basit masit diyen arkadaşlar adamı çekememiş anlaşılan. adam işinde baya iyi bence :) elbette mantıklı açıklaması vardırda bizim bulmamız zor bu işle uğraşan biri anlar anca

iki ihtimal var.

biri sihirbaz, el çabukluğu var arkadaşlar söylemiş bunu.

ikincisi cinleri kullanıyor olabilir

Açıklayayım kardeşim;
1.Şimdi adam neden montla gösteriye çıkar çünkü kuşlar kollarının içinde, kafesler katlanabilen türden. Montunun kollarındaki şişkinliğe dikkat edin ve kanaryayı belinden çıkardığı kabak gibi belli oluyor. Bilekleri normalde ililki ama bir kuşun çıkabileceği kadar da bol. Dikkat et işi bitince montunu çıkarıp atıyor. Gösteri sırasında da yanlardan açılmasın diye eliyle kadının göğüslerim görünmesin hareketini yapıyor. Bu videoyu arşivime almıştım hilesini montajda göstermek için için ama montaj zahmetli bir iş ve benimde zamanım olmadığından yapamadım.
2. Kız nasıl çıktı en basiti bu videoyu dikkalice izle, izledin mi? şimdi şuna dikkat et masa bir kafesin sığacağından daha geniş değil mi geriye doğru neredeyse kafesin iki katı enlilikte bunu bir kere daha izlediğinde kolayca fark edeceksin. Kız hep oradaydı ve üzeri siyah bir bezle örtülüydü. Bu da o yardımcının elastik bir vucudunun olmasıyla alakalı bu işler uzun bir çalışmanın eseri.
Hilesi bu 2 dk gösteri için belki 6 ay çalışmıştır. Usta olduğunu kabul edelim arkadaşın ama bu bi sihir değil.

Son düzenleme:
camtasiada bütün hepsi belli oluyor:D

adamın (kendisine göre) sol eli ile sürekli (kendisine göre) ceketin sağ tarafını tutması ve kapamaya çalışması çok göze batıyor

Nice Jacket Bro ;) :D

Edit : Bir de " kesin ip var broo " ! :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri