Biri Hayrına Beni banlasın :D

serricatil1

Kayıtlı Üye
Abiler bildiğiniz üzere ygs ye 3 hafta kaldı ve bu forumdan vazgeçemiyorum :D çok şükür çalışmalar iyi ve daha iyi olsun istiyorum :D bi abimiz beni 24 marta kadar banlasın :D benim iyiliğim için :D

Hayırlı geceler , ygs ye girecek tüm kardeşlerime Rabbi'm Yardımcı olur İnşallah:)

Sağlam olsun diye 1 ay attım kardeşim görüşmek üzere :D

ss alıp Arşivlenesi bi konu olmuş arkadaş :D

Çok dikkat çekiyorsunuz yazmayın konuya :D ben'de adam akıllı çalışmıyorum ben de isticektim ama sonra giremem diye vazgeçtim :D

SS alındı, arşive kaydedin :D
banistegi.png

üzüldüm. bi teşekkür edemeden gitti :):D

ne ilginç arkadaşlarımız var ya ama güzel düşünmüş genede.

o nasıl bir ss dir tüm sayfayı çekmişsin kardeş (nasıl yapılıyor ya ne kadar cahilim :P)

Firefox için Awesome Screenshot Plus
Chrome için Awesome Screenshot
eklentisini kur browser'a, sağ üstte simgesine tıklayınca "Capture Full Page" butonuna tıklayınca tüm sayfayı png resime dönüştürür.

(Maksimum kaç px yükseklik sınırı var bilmiyorum, ama 10k px yüksekliğe kadar destekliyor galiba)

Ben de ygsye gireceğim ama youtube işine girdiğimden beri bir kere kitap yüzü açmadım. Zaten yurtdışında okuyacağım için barajı geçsem yeterli benim için.

şu forumda her gün bir yaşıma daha giriyorum şu açılan konularla:D
- kız benle yatacaksın diye tehdit ediyor
-r10 şifreni de değiştir,-onu da mı aldın len
-beni banlayın :D
son 3-4 günün konuları sadece

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri