Birine bu işi öğretecem deseniz ?

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
ben her şeyi vds ve videoyap ı tam 8,30 saatte anlattım 2 hafta boyunca başımın etini yedi her gün bi şey öğret her şeyi tekrar tekrar yaptır

10 dan fazla kişiye işi öğrettim.Bilgisayarın B sinden anlamıyor üstelik
Siz benim gibi uğraşsaydınız bu işi bırakırdınız :)

bırakın öğretme işini arkadaşlar bu iş sanki cocuk oyuncagı gidip müdüre iş adamına sen bukadar kazanıyorsun da banada öğret işi bende müdür iş adamı olucam diyebiliyorlarmı bırakın herkez kendi işini yapsın bu işi meslek olarak görün az sonra zaman geçtikte yok bu sorun su sorun cıkıyo

Hiç bir şekilde öğretmem.Kime öğretsem kötü ben oldum. Adamdan çok ben uğraştım ve öğrettiğim hiç kimse şuan yapmıyor yani emeklerim boşa gitti. O yüzden arkadaşlarınıza vs yt den bahsetmeyin.

ÇokSevdiğim bi arkadaşıma yaptığım işi öğretmek istiyorum..

5-6 aydır sözüm vardı fırsatım olmadı iş üzerinde konuşmaya
malum youtube eski youtube değil her gün zorlaşıyor nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum, birine bu işi öğretecem deseniz nasıl öğretirsiniz ?

Teşekkürler.

ben denedim kanka gel sende para kazan dedim bana küfredip iş bulmamı önerdi o gün bu gündür evde yatıyorum okula gidiyorum takılıyorum diyorum :D

öğrettikten sonra çok başını ağrıtırlar :)

Sakın ögretme sana 2 şekilde anlatıyım;
Şekil A: Senden fazla kazanır heryerde seni gömer zamanı gelince kıskanma olayı başlar arkadaşından soğursun nefret edersin
Şekil B: Senin öğretmeni ister bakarız diye diye belli bir zaman sonra unutturabilirsin ne de aran bozulur.

serkan abinin 1 saatlik videosu vardı onu gösterin izlesin bi tane adsense üyeliği alsın 1-2 hafta haber felan takılsın adsensede ondan sonra temel seyleri öğrendikten sonra ister partnere geçer ister adsensede kalır. Zaten karşına çıkabilecek tüm sorunlar adsensede olduğu için adsenseyi öğrenen biri partneri de hayli hayli halleder

öz kardeşimi bile nasıl öğreteceğimi bilmiyorum ( bi yandanda nasıl olacağnı bilsemde ogretmek istemiyorum :D strese girmesin öfkeli bi insan olup çıkmasın diye )

Bu iş çok sıkıntılı öğretsem mi öğretmesem mi diye hep adamın kafası karışıyo bi yandan sen dünya para alıyosun adamlar bi öğrenim kredisiyle geçiniyolar hemde yakın arkadaşların öğreteyim diyosun ancak öbür yandan hem üşeniyosun hemde bilmediği herşeyde zırt pırt aramaları çok rahatsız edici oluyo.
Keşke forumda arkadaşa öğretmeyi yasaklasarda bizim de bahanemiz olsa öğretirsem banlanırım herşeyim gider diye flan :D

ÇokSevdiğim bi arkadaşıma yaptığım işi öğretmek istiyorum..

5-6 aydır sözüm vardı fırsatım olmadı iş üzerinde konuşmaya
malum youtube eski youtube değil her gün zorlaşıyor nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum, birine bu işi öğretecem deseniz nasıl öğretirsiniz ?

Teşekkürler.

Valla artık babamın oğluna öğretmiyom kie dediysem öğretiyim yarı yoldan kaçtı boşuna uğraştım. demekki herkesin harcı değil .şimdi söyleyen olursa yapamazsı diyorum o kadar

Serkan ustanın videolarını izlesin, forumu okusun(gerekli yerleri), gmail+kanal açmayı öğrenip bir test kanalı açsın, kısa karışık videolarla upload'a başlasın, sonrası sonrasının işi..

Onu test et.
Deki forumdaki bütün bilgileri okuyacaksın
Forumu okuyacak iradesi varsa para kazanacak sabırı da var demektir.
Yok forumu okumak istemiyor, sen öğret diyorsa zaten hazırcıdır ve umutsuz vakıa dır.
Bu sektörde hazırcı olupta para kazanamayanlar kendini flag tayfasında bulur.

aç 1 tane sağlam kanal ona ver. Yavaştan her tür videoları atarak denemeye başlasın zamanla öğrenir. Biz ilk başladığımızda adsense para kazanma kapandı bilmem neyle uğraşmıştık 2 3 ay.

bu işi herkes yapabilir ama herkes beceremez.. Sabır, hırs ve iradeli olmalı.. Bir çok kişide bu özellik olmadığı için öğretirsin sonra bunalır kaçar gider sen pişman olursun..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri