Birine bu işi öğretecem deseniz ?

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Sabırsızsa hiç uğraşma bence.
Ben olsam bottan falan bahsetmezdim. Bir yeteneği varsa onun üzerine bir kanal açıp video üretmesini, video üretme süresine göre belirli aralıklarla video atarak uzun vadede ömür boyu gelir getirecek bir yatırım amaçlı düşünmesini sağlardım. Yoksa, yetenek gerektirmeyen özgün kanalları araştırıp bıkmadan yapabileceğini düşündüğü yabancı kanallardan kopya çekeceği bir alanda çalışmasını söylerdim. Temel bilgileri de mutlaka kendi araştırmasını tembihler takıldığı yerde elinden tutardım.

Ne 1 ay ne 2 ay yaptığım işi 1 saatte öğrettim adam şimdi kazancıyla beni geçecek neredeyse.. Hemde 2. ayında.
Öğreticeğin kişiye söyle kağıt kalem alsın. Yaptığın her adımı teker teker yazsın. Sonra işe koyulurken yazdıklarını okusun. 1 gün içinde okumadan yapmaya başlıcak zaten.. Birde kategorilerinden bir iki tanesini verirsen o kişiye öğretmiş olursun. Zor değil bu iş 1 saat yeter az bi şey pcden anlayan birisine..

1 gün sonra kanka zormuş ya deyip bırakmazsan ben youtube u bırakcam (şaka lan şaka)

şuan yeni başlayanların tutunması çok zor. baya kafa yorması gerek.

cok iyi bi arkadasinsa ogret degilse gosterme ogrendikten sonra yaptigin iyligi unutursa uzulursun

En güzeli forumu iyice dip bucak yapması. Tabi ki sende kanal nasıl açılır, neler telif ihtarıdır, eşleşen nedir, telif nedir, dünya engeli nedir anlatarak yol gösterebilirsin.

arkadaş kaçtı bile :) forumu biraz oku dedim wc ye gidip geldim forumu kapatmış facede geziniyor :D

forumda 10 k üye olsa bunların hepsi 1 arkadaşına öğretse çöplük olan yt dahada çöp olacak bunu önlemek isteyen youtube yetkileleri telifli kanal ödeme dahi yapmayacağız diyecek ve buda spam %90 sonu olacak bunları göze alan herkes arkadaşına seve seve öğretsin

elemanlara ilk once ip degisme ve cerez silme , sonrasinda ise videoyap kullanma klavuzunu 2 kere izlemesini sagliyorum.

kanallari hazir alip veriyorum 1 aya ogreniyorlar tam videoyapi kurcaladikca . zamanla partnere sokma ve s de ogreniyorlar

manuel çalışamaz benim gibi iki adsense açıp sağlam gelir elde ediyorum ama soranlara telif vs diyorum uğraşmıyorlar öyle bi anda öğrenilmiyor sıfırdan başlayıp kendi yolumu çizdim millete bakıp yapsaydım elde sıfır kalırdı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri