Bitcoin 1500 TL Oldu

garantiyi kimse veremez ama bugünden yarına patlayacak bir durum yok kimsenin elinde değil şalter karşılıklı kabul edilen bir ödeme metası bu gayet büyük şirketler bile kabul ettiğine göre daha bir süre işler böyle dönecek,kaldıki kimse buraya son parasını yatırmasın zaten.Borsa bana kalırsa bilmeyen basit yatırımcı için bitcoin den çok daha tehlikeli en azından bunda para kazanma ihtimali ve hızı çok daha yüksek,borsanın nasıl yatırımcı söğüşlediğini de biliyoruz.

sürekli artacak olan bir şey diyip milletin aklını bulandırmayın bence garantisini verebilirmisiniz yarın patlamıcanın

Patlamayacaginin garantisini vermiyorum tabii ki ama gidisat bunu gosteriyor
Ben kilimi kipirdatmadan 20k kar ettim hala da ediyorum eger kafam karisik olmasaydi 2 ay once karim bunun 3 kati olacakti
Btc den korkuyorsaniz altcoinlere yonelebilirsiniz

Patlamayacaginin garantisini vermiyorum tabii ki ama gidisat bunu gosteriyor
Ben kilimi kipirdatmadan 20k kar ettim hala da ediyorum eger kafam karisik olmasaydi 2 ay once karim bunun 3 kati olacakti
Btc den korkuyorsaniz altcoinlere yonelebilirsiniz
zaten önceden alanlar kar etti şuandan itibaren yatırım yapılmaz şahsi fikrim tabi bu çünkü bu kadar artış aşırı anormal...

Altcoinler daha mantıklı artık,bitcoin in yatırım maliyeti arttı ve eskisi gibi dramatik artışlar beklemesin kimse.Yinede bitcoin kazandırmaya devam edecek orası kesin.

Peki bu bitcoinleri nasıl elden çıkarıyorsunuz aldığınız yere geri satma şansınız var mı bir nevi borsa klonu mudur?

Altcoin btc-e de gorebileceginiz Ftc,Ltc,Nmc gibi diger birimlerdir
Ben altcoin olarak nmc aldim bugun ornegin
Altcoinler daha hizli artiyor, cok spekulatif ama yine de surekli artistalar

Eğer yatırım yapıcaksanız yılbaşından önce almayı unutmayın sonra üzülürsünüz :)

ben alsam sabahı 2000 doları düşer şanssız biriyimdir:):

altcoin almıştım aylar önce 1.500 tl lük 5 tane karışık hiç biri değer kazanmadı ama btc fırladı :D btc aldığımda da btc düşüyodu

ben btc ve ltc böldüm düşerken kalp krizi olmasın diye birazda usdt sert bir düşüş olursa usdt ile btc alcam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri