Bitcoin 2.000 USD'yi Geçti!

Paribu gene çöktü kapatıyorlar mı ne yapıyorlar anlamıyorum ne zaman btc artsa site çöküyor hay ben bunların yapacağı işin ...

btc 10 bin tl iken salak gibi 17 dolardan 200 bin tl lik etc almıştım :( btc alsaydım 400 bin tl olcaktı ama etc aldığım için paranın yarısı eridi

bunu yazdığımda etc 9 doları görmüştü şimdi 15 dolara çıktı zarar biraz da olsa azaldı

paribu dan 150 tl lik bitcoin almak istiyorum ama bakiye yüklüyemedim

AyO1ZL.png
[/url][/IMG]

isim olarak hem paribu denedim hem de şirketin tam ismini girdim
iban no girdim
açıklama kısmına verilen kodu girdim

ama olmadı

paribu dan 150 tl lik bitcoin almak istiyorum ama bakiye yüklüyemedim

AyO1ZL.png
[/url][/IMG]

isim olarak hem paribu denedim hem de şirketin tam ismini girdim
iban no girdim
açıklama kısmına verilen kodu girdim

ama olmadı

tahminimce papara hesabın olacak o hesabına para aktaracan daha sonra paribu satın alabiirsin.

genel olarak baktığımda 7bin dolarda güçlü destek gözüküyor, bunu kırarsa ilk destek 6650 buraya kadar düşebilir, bunuda kırarsa 6160 kadar düşebilir, yinede tam ne olacağını hiçkimse bilemez, söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir, kendiniz teknik analiz videolarını izleyin, öğrenin, haberleri takip edin, kendi aklınızla hareket edin, ben zamanında borsaya başladığımda başkalarının dediklerini yaparak çok zarar etmiştim

[MENTION=13695]erbain[/MENTION]

hocam öyle bir şey yazmıyor paribu hesaba para yatırma videolarını da izledim

acaba eft saatini geçtiği için mi yatıramıyorum

hocam arkadaşım alış satış için bu şekil söylemişti.(Fikir alışveriş) İnşallah tercübeli arkadaşlar yardımcı olur.

arkadaşlar şu anda en güvenilir ve kolay anlaşılır btc alım satım sitesi hangisi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri