Bitcoin 2.000 USD'yi Geçti!

Unutmayın 1 BTC = 1 BTC

elinizdeki coin düşmüş olabilir panik yapmayın sizin elinizdeki coin hala duruyor bi anda düşmesini biliyorsa bi anda çıkmasınıda biliyordur ki bu zaten sırf senin aldığın coin için değil tüm coinler yerle birdi btc yükseliyor yada düşüyor ise panikçiler sağolsun tüm altlar yerle bir olur bi kaç gün içindede yemyeşil olur ortalık :)

misal daha dün heryer kıpkırmızı iken şuan yemyeşil :)

eğer sen panik yapıp satarsan zaten kaybetmiş olursun ama satmazsan ne kaybetmiş nede kazanmış olursun.

bi anda düştü diye satanlar kaybeder sabırlı olacaksın başkası sattı diye sende satmicaksın hatta tam tersi sen panik yapanlardan toplayacaksın onlar satarken sen toplayacaksın ki 2 gün sonra yemyeşil olduğunda kazanan sen ol diye.

dün yatırım yaptığım coin 5800 satoshiye kadar geldi zararı ne sen sor ne ben söyliyim :) o an satsaydım zarar etmiştim.
sabah kalktığımda aynı coin 10800 satoshiye gelmişti :) eğer dün 5800 ü görüp panikle satsaydım bugün çok üzülmüş olurdum :)

Xem mi bastigin coin ? Etc ve belayi sattin dimi zarardan 😀

Takip etmesen anlayamazdın zaten :) iyi tahmin

10 dakika önce 538 dolarlık LISK aldım. şuanda 570 dolar oldu. bilginize.

not : yatırım tavsiyesi değildir.

---------- Spam Engelliyici 15:40 ---------- Önceki Mesaj 15:37 ----------

2 dakika geçti ,600 dolar

bitcoin bugün çakıldı 550-600 dolarlık düşüş var
diğer altcoin borsalarınıda tetikledi toplu olarak düşüyorlar
birkaç günde anca toparlar sanırım
1500 tl.lik bi düşüş var türk borsalarına yansımadı daha

ZELQrk.png

şuan 700 dolar oldu düşüş kafa aşağı gidiyor resmen 2300'ün altına düşmez herhalde bu fiyatlardan alımda iyi bir fırsat yakalanabilir

y3PLLL.png

Son düzenleme:
Nasıl alınıyor bu bitcoin, bu konuda çok cahil kaldım.

btctürk, paribu ve koinim isimli sitelerden satın alabilirsiniz youtubeda ayrıntılı videoları var öncelikle iyice araştırıp sonrasında alın kurt kapanı çünkü zarar etmeyin

eth 400$ olmuş bu gidişle eth de btc ye yetişecek

alt coinler günluk olarak çok hızlı. ama batırdımı da tam batırır adamı forex gibi bişe.... ama 100 usd ile 10 yılda milyoner olanda olur . 10,000 usd le girip batıranda. Onun için az biraz alın unutun bence. şansınıza. 3 yıl sınra bakın ne olmuş...

---------- Spam Engelliyici 21:31 ---------- Önceki Mesaj 21:27 ----------

eth 400$ olmuş bu gidişle eth de btc ye yetişecek
bende de var al-sat yapıyorum arada. Önemli alt coinlerden oda.
altcoinlerin efendilerinden.

Tavsiyem ethereum alın ve 1 sene o parayı unutun. Daha geçen ay bugün 90 dolar civarı olan ethereum bugün 350 dolar. Böyle giderse bitcoini de geçecektir.

Paribu yada koinim kullanan varmı? Burdan btcti tlye çevirmek istesek emir verdiğimiz andaki kurdanmı bozuyo, yoksa birkaç saat sonra yada birkaç gün sonra onaylandığındaki kurdanmı bozuyo. Bilen varmı?(Daha önce hiç btc bozdurmadım)

Son düzenleme:
Tavsiyem ethereum alın ve 1 sene o parayı unutun. Daha geçen ay bugün 90 dolar civarı olan ethereum bugün 350 dolar. Böyle giderse bitcoini de geçecektir.

Neye göre böyle bir kanıya vardınız? Bugün ethereum almak için bile bitcoine ihtiyacın var nasıl geçecek? Ya ethereum geldiği yere tekrar dönerse tavsiyene uyanlara ne diyeceksin?

2400 dolarlarda alınabilir. buraları bekliyordum. Yalnız kesintisiz en uygun nerden alabiliriz. kominime üye oldum bi yere coin göndermek için 15 tl lik btc kesiyorlar. Kesintisi daha az sağlam yer var mıdır arkadaşlar.?

Yarın ertesigün btc alamyı düşünüyorum. Nerden alabilirim. BAzı arkadaşlar satıyordu onlardan alıp hangi cüzdanda saklamalıyım. Bilen biri anlatsın lütfen.

Son düzenleme:
2400 dolarlarda alınabilir. buraları bekliyordum. Yalnız kesintisiz en uygun nerden alabiliriz. kominime üye oldum bi yere coin göndermek için 15 tl lik btc kesiyorlar. Kesintisi daha az sağlam yer var mıdır arkadaşlar.?

Yarın ertesigün btc alamyı düşünüyorum. Nerden alabilirim. BAzı arkadaşlar satıyordu onlardan alıp hangi cüzdanda saklamalıyım. Bilen biri anlatsın lütfen.

Türkiyede bildiğim koinim , btc türk ve paribu var. Önce bunlardan birine banka hesabından tl yatırıp btc alman lazım. Sonra istersen o btc yi yabancı borsalara gönderebilirsin.
Ben deneme amaçlı paribu ya 500 tl attım. Ordan btc alıp poloniex borsasına gönderdim. Şimdi orda alt coin lerden al sat yapmaya çalışıyorum. Komisyon hepsinde aynı diye biliyorum. Yinede bi araştır.
Bu arada ilk 4 gün hep zarar ettim 3 gündür de kardaydım. Ama bugün fiyatlar çakıldı yine. Para küçük olunca Biraz eğlenceli biraz stresli. Büyük parayla oynayacaklar için çok stresli olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri