Bitcoin 2.000 USD'yi Geçti!

ne oldu yine bu bitcoinin balon olduğuna inanmaya başladım nedensiz düşüypr çıkıyor saçmaladılar artık...

Evini ocağını satıp btc alan adamlar gördüm. Neyine güveniyorlar acaba bilmiyorum. Bende yatırım yapıyorum ama beni üzmeyecek miktarda.

Evini ocağını satıp btc alan adamlar gördüm. Neyine güveniyorlar acaba bilmiyorum. Bende yatırım yapıyorum ama beni üzmeyecek miktarda.

''3 yıl önce bitcoin xx miş heeee şimdi ben şu kadar alsam şimdi zengindim iş işten geçmeden hemen fazla fazla alıyım'' kafası

Bu düşüş beklenen düşüştü son zamanlarda fiyatının çok üstüne şişirmişlerdi.Düşüş bence alım fırsatı olabilir. Uzun vadede bitcoinin zarar ettireceğini düşünmüyorum. YTD.

Geçen gün forumda arkadaşlardan birinin paylaştığı videoya baktım bu evi arabayı satıp basalımmı tarzı soruyorlar adam gayet mantıklı biçimde hayır diyor

Ben de düşünüyorum da değil 30 k 100 k olsa da ev araba falan basamam bu ani iniş çıkışlar adamı kanser eder

Tek tavsiye vereceğim.sabırlı ve soğukkanlı olun.

ne oldu yine bu bitcoinin balon olduğuna inanmaya başladım nedensiz düşüypr çıkıyor saçmaladılar artık...

Sebepsiz düşmüyor fiyatta dump yapılıyor kasıtlı olarak segwit2x iptali sonrasında. Bir süre panik satışları ile büyük balinalar BTC toplayacak ardından pump olayı başlayacaktır. (Şahsi fikrim, yatırım tavsiyesi değil.)

Btc düşerken, ilk bölünmede çıkan Bitcoin Cash fena yükselmiş.
Btc çakması yükselirken, Btc şuan düşersede ilerde yine çıkabilir bilemem.
Yatırım tavsiyesi değil, zaten Btc'den anlamam.
Şahsi fikrim.

Bitcoin yerine bitcoin cash alın. Patlama yapacak.
Evet yatırım tavsiyesidir.

Bitcoin yerine bitcoin cash alın. Patlama yapacak.
Evet yatırım tavsiyesidir.
Segwit2x işi yatınca patlama yaptı zaten, bence bitcoin cash treni kaçtı.Artık değeri düşen hacimli coinlere yatırım yapmak en sağlıklısı

İlk bitcoin yatırımımı yaptım..1 yıl sonra satınca bu mesajımı güncellerim

Hayırlısı olur inşallah

Balinalar cüzdanı dolduruyor. Biraz önce 6310 dolardan 180btc aldı biri. Birkaç güne sewgit felan fıstık derken bu sefer 10,000e fırlarsa hiç şaşırmam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri