Bitcoin 8000 Doları Aştı!

BTC en hızlı yükselen piyasa değeri en yüksek ve ilk kripto para olmaya devam ediyor. Ekim ve Kasım da ayrılıklar nedeni ile yarı yarıya düşeceğini söyleyen çok kişi oldu. Ancak gördüğünüz gibi bırakın düşmeyi katlayarak devem ediyor. 70 günlük yakın takibe aldığım BTC 13800TL den 32100TL yi görmüş durumda. Aynı durum BTC Cash için de bir nebze olsun geçerli oldu. 300 dolardan başlayan fiyat 2 hafta içinde 2500 dolarla çıktı şu anda 1200 dolar civarlarında.

Şahsen üretimle de uğraştım, ancak en karlısı hem kısa vadede borsalar üzerinde alm satım yapmak hem de alıp bekleterek uzun vade de kazanmak. Elbette bu işler öyle körü körüne gaza gelerek vs olmaz. Piyasayı çok iyi bilmeniz, taki petmeniz çok önemli. Kripto para nedir, nasıl çıkmıştır, algoritmalar nelerdir, hangi cihazla hangi para üretilir vs. vs. bir çok detay var. Bu işlere girmek, üretim yapmak yada alım satım yapmak isteyen arkadaşlara tavsiyem acele etmeyin. Çünkü bilmeden yatıracağınız her kuruş risktir. Önce araştırın, soruşturun ve öğrenin. Sonra küçük paralarla yada cihazlarla bu işe girip deneme yanılma ile öğrendikelrinizi test edin. Ve çıkardığınız sonuçlara göre yatırımınızı kendiniz belirleyin.

BTC en hızlı yükselen piyasa değeri en yüksek ve ilk kripto para olmaya devam ediyor. Ekim ve Kasım da ayrılıklar nedeni ile yarı yarıya düşeceğini söyleyen çok kişi oldu. Ancak gördüğünüz gibi bırakın düşmeyi katlayarak devem ediyor. 70 günlük yakın takibe aldığım BTC 13800TL den 32100TL yi görmüş durumda. Aynı durum BTC Cash için de bir nebze olsun geçerli oldu. 300 dolardan başlayan fiyat 2 hafta içinde 2500 dolarla çıktı şu anda 1200 dolar civarlarında.

Şahsen üretimle de uğraştım, ancak en karlısı hem kısa vadede borsalar üzerinde alm satım yapmak hem de alıp bekleterek uzun vade de kazanmak. Elbette bu işler öyle körü körüne gaza gelerek vs olmaz. Piyasayı çok iyi bilmeniz, taki petmeniz çok önemli. Kripto para nedir, nasıl çıkmıştır, algoritmalar nelerdir, hangi cihazla hangi para üretilir vs. vs. bir çok detay var. Bu işlere girmek, üretim yapmak yada alım satım yapmak isteyen arkadaşlara tavsiyem acele etmeyin. Çünkü bilmeden yatıracağınız her kuruş risktir. Önce araştırın, soruşturun ve öğrenin. Sonra küçük paralarla yada cihazlarla bu işe girip deneme yanılma ile öğrendikelrinizi test edin. Ve çıkardığınız sonuçlara göre yatırımınızı kendiniz belirleyin.
bu konular için bize önerebileceğinyada göndereceğin kitap varmı?

arkadaşlar hangi siteden bitcoin alımı yapıyorsunuz. Bizde başlamak istiyoruz 1 yada 2 bitcoin alacağız. Bilgi verirmisiniz lütfen.

arkadaşlar hangi siteden bitcoin alımı yapıyorsunuz. Bizde başlamak istiyoruz 1 yada 2 bitcoin alacağız. Bilgi verirmisiniz lütfen.

dikkatli olun hocam bitcoin e her şeyinizi yatırmayın

bunu bitcoin e yatırım yapmış biri olarak söylüyorum

Çok mu zararlı çıktınız siz. Tabiki ne var ne yok yatırmıyoruz da ufak bi bütçe ayırmayı düşündük.

hayır aksine karlı çıktım ama dediğim gibi bitcoin sonuçta sanal bir para birimi yarın ne olcağı belli olmaz cebinizde 10 lira yatırım yapmak için ayırdığınız para varsa 3 tl sini yatırın gidip de 10 tl yi yatırmak bana mantıklı gelmiyor

hayır aksine karlı çıktım ama dediğim gibi bitcoin sonuçta sanal bir para birimi yarın ne olcağı belli olmaz cebinizde 10 lira yatırım yapmak için ayırdığınız para varsa 3 tl sini yatırın gidip de 10 tl yi yatırmak bana mantıklı gelmiyor

tam tersi bence hocam uzmanların aksi çok zor çıkar 2022 hedefi 60k dolar olcak bi sanal paradan bahsediyoruz. Varınızı yoğunuzu yatırın sabah zaten en az %2 kâr ile kalkarsınız :D

bu yükseliş devam eder ancak nerede durup bir anda geri düşer orası bilinmez dikkatli olmakta fayda var 1 BTC=1300 TL iken az miktar almıştım şuan 1 BTC= 33.000 TL neredeyse 33 katı siz düşünün gerisini bunu ben söylüyorum bir yerden düşüşe geçer.

ul*n zamanında 4 btc almıştım 5 bin tlye. sonra 6 bin küsüre bozdurmuştum hepsini. Aklıma edeyim aklıma :(

Bitcoinleri sakladığınız wallet sitelerine dikkat edin arkadaşlar, bu artışın ardından birkaç bitcoin firmasının hacklenmesi çok olası görünüyor. bir pentester olarak söylemesi benden :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri