Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
0,00 try yazısını tek ben mi görüyorum?
koineks ve paribu ayakta ama helal olsn.ben paribudakini sattım zararsın hemen çekildim.btcturkte olsa yanmıstık
Aynen. coinhive![]()
bu adamlar benim işlemci üzerinden coin mi kazımak istiyorlar acaba?
69 TL den 4.5 BTC aldım sistem emir girildi dedi hesaptaki parayıda çekti. BTC yansımasını bekliyorum.
![]()
bu adamlar benim işlemci üzerinden coin mi kazımak istiyorlar acaba?
anık olrak 59k dediğim gibi 1 saat içinde tüm borsalar 65k+ şeklinde seyreder. bitcoinlerinizi kesinilkle bozmayın bu yazıyı ben 1 hafta önce okumuştum zarar ettim tecrübe edindim yeni başlayan varsa bitcoinleri şuan değerli kesinlikle dokunmayın. türk lirası olanlar düşme felan beklemesin keisnlikle satışa çıkarsın sabaha minimuım 5binde 500 kazanırsınız.
Evet alış emri girdim kabul edildi. 5 dakka sonra iptal ettiler emri şaşırmadım. Bunlar oynuyorlar kendileri istediği gibi.
Evet alış emri girdim kabul edildi. 5 dakka sonra iptal ettiler emri şaşırmadım. Bunlar oynuyorlar kendileri istediği gibi.
arkadaşlar bi yardımcı olabilir misiniz IOTA nerden alabilirim ufak bişi alcam denemelik varmı bildğiniz site binancede o erişim kodu bölümünde saat farkından sorun çıkıyor galiba
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.