Bitcoin - Ana Konu

anık olrak 59k dediğim gibi 1 saat içinde tüm borsalar 65k+ şeklinde seyreder. bitcoinlerinizi kesinilkle bozmayın bu yazıyı ben 1 hafta önce okumuştum zarar ettim tecrübe edindim yeni başlayan varsa bitcoinleri şuan değerli kesinlikle dokunmayın. türk lirası olanlar düşme felan beklemesin keisnlikle satışa çıkarsın sabaha minimuım 5binde 500 kazanırsınız.

Keşke 2 dk daha erken yazsaydın :) Paribu beni mağadur etti. 55 binden sattım 53 binden almaya kalktım 63 binden alabildim. Çok terş köşe oldum :(

48 000 tl gördüm işlemlerde ama ana sayfada en düşük işlem farklı yazıyor anlamadım bu işi btc turk bence biraz sistemlerine göz atmalı...

Tüm borsalarda $14.500 civarı bizimkiler $16.500'lerden işlem yapıyor :)
Hep bu şekilde farklı mı işlem yapıyor bizim borsalar??

Bir de önemli düşüş ve yükselişlerde siteler çöküyor yanıt vermiyor. Neden bizim adam akıllı bir şeyimiz olamıyor hiç

---------- Spam Engelliyici 21:58 ---------- Önceki Mesaj 21:56 ----------

Adam 42 coin sattı paribu da ben şok https://prnt.sc/hladti

Bu bizim [MENTION=13872]Psi[/MENTION] olabilir :D :D :p

yurt dışından getirip satmak çok mantıklı.

Hocam kesintilerle birlikte kar edebilecegimiz bi site varmi onerdiginiz bende ayni sistemi dusunuyorum ama cexio dan denedik btcturk cuzdanina atarken 250 dolarlik btc yi 240 kusur yapti sizin tavsiyeniz varmi

Tüm borsalarda $14.500 civarı bizimkiler $16.500'lerden işlem yapıyor :)
Hep bu şekilde farklı mı işlem yapıyor bizim borsalar??

Bir de önemli düşüş ve yükselişlerde siteler çöküyor yanıt vermiyor. Neden bizim adam akıllı bir şeyimiz olamıyor hiç

---------- Spam Engelliyici 21:58 ---------- Önceki Mesaj 21:56 ----------

Bu bizim [MENTION=13872]Psi[/MENTION] olabilir :D :D :p

Bizim mi acaba, önce bunu sorgulamak gerek!

Almanyada bitcoin şu an 50k tl civarı, bizde ise 64k tl. Almanyada banka hesabı olanlar ordan alıp burdan bozuyor mu, var mı forumda acaba?

Hocam kesintilerle birlikte kar edebilecegimiz bi site varmi onerdiginiz bende ayni sistemi dusunuyorum ama cexio dan denedik btcturk cuzdanina atarken 250 dolarlik btc yi 240 kusur yapti sizin tavsiyeniz varmi

10 dolarlık kesinti sabit aktarma kesintisi mi yoksa yüzde olarak kesintimi? Yüzde olarak kesinti değilse arbitraj için mantıklı...

Qpd5gV.png

sanırsam gene sistemsel(çakalsal) bir hata olmuş. 58k'dan öncesini görmemiş sistem veya hiç işlem bile yaptırmamış :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri