Bitcoin - Ana Konu

hocam ani düşüşlerde zararınada olsa karınada olsa satılmaz. bazı zenginler bitcoin fiyatıyla böyle ani olarak oynayıp parayı vuruyor. 1 haftaya 45i bulucak gene. beklemek en iyisidir.

borsa sabırsızın parasının sabırlıya geçmesidir.

1 haftayı bile bulmayacak gibi :D 42bine geldi. alanlar kazandı hayırlı olsun

yine düşüyor çıkıyor 38 bin diyor btc türk demekki böyle zmanalrda parayı vuruyor bu borsa işlerini anladım heyecana kapılmıcan izlicen ahhh ah inş daha fazla zarar etmeden btc ye çeviririm
Bugun oglen btc 42 binden 50 bine kadar yukselmisti. Hemi de yarim saatte. Bunun tersi de az once oldu. Sasirmamak lazim. Btc bu. 2 yukselir 1 iner. :)

O değilde ethereum hepsindne çok düşüyor. BTC yükselirken yükselmesini bilmiyor düşmesini iyi biliyor.

Yerli borsalar kilit ne alabiliyoruz ne satabiliyoruz. Şansa 20klık alım emri verdim aktif değil mi onu bile göremiyoruz.

BTCTurk açılmıyor bile...Güvenilirliğini yitirdi benim gözümde...30 dakikadır işlem yaptırtmıyor.1700den ETH alamadık resmen işe bak....

Arkadaşlar biraz önce 1000 tl lik btc alacaktım, bana 786 tl değerinde btc gönderceklerini söylediler. Bana çok düşük geldi... Şimdi ben btcturk,paribu dan alsam yine aynı hesaba mı denk gelir? bilgisi olan varmı?

8714 $ dan döndü. 2500$ oynatabilen olay nedir acaba.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri