srntprk
Yasaklanmış
çok sert bi sabitlik var çok enteresan. geçen hafta uçuşta idi şimdi durağan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar bitcoin takibi alım satım için hangi ios uygulamaları ve siteleri kullaniyorsunuz. ve yeni hesap açmak için hangi siteden açabilirim. teşekürler
Yatirim tavsiyesi olmamakla birliktekendi btc ve eth deki yatirimlarimin tamamini dun itibariyle iota ya gecirmis bulunmaktayim. Blockchain teknolojisi yerine tangle teknolojisini kullanmasiyla blockchaindeki miner vs. Trader ayrimimin olmamasi , transactionlsarin onaylanmasi icin bir sonraki transcaionin yapilmasinin yeterli olmasi vs. Gibi bir cok artisindan dolayi ben guveniyorum.
Yabanci forumdaki 600 sayfaya ulasmis konusunda blockchain altyapisini bilen bir cok insanin da coine destek cikmasi beni daha da umitlendiriyor. Son 24 saateki artis miktari %35 civarinda , kesinlikle arastirmaya deger bir yapisi var.
50 barajını gece geçer talimat verin yoğunlaşmadan![]()
50 yi görür gibi sabaha karşı
bence geçer, 50K ve 55K da satış verdik bakalım..
Şuan çok değişken devam ediyor..
18 aralık 'ta siz görün fiyatı ocak sonu tahmin 20 000 dolar bekleniyor 50 nedir
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.