Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kârı banka hesabıma attım... Ana para ile 66800 den aldık BTC![]()
Şu TR borsası kadar ********i yok 66800 den aldım
6000 e indi :/
Tr piyasasında olanları izah edebilecek arkadaş var mı![]()
Elimde Cips zarar edişimi izliyorum resmen 15 dk da 8 bin tl düştü bilerek yapıyorlar bozdurmayın dış borsa çıkıyor bizde iniyor.
Tr piyasasında olanları izah edebilecek arkadaş var mı![]()
Elimde Cips zarar edişimi izliyorum resmen 15 dk da 8 bin tl düştü bilerek yapıyorlar bozdurmayın dış borsa çıkıyor bizde iniyor.
[/URL]TR borsaları zaten normal fiyatın 6 7 bin üzerine çıkmıştı. Yabancı borsalarda ortalama Btc/usdt kuru 14500dolar civarlarında TL bazında 55-56 bin yapar, hadi bizde biraz daha yüksek fiyatta konumlanıyor 60bin diyelim normal seviyesi. O nedenle bir düşüş oldu diye düşünüyorum
aynen hocam bizim çakallar birden arttırdı manipüle yaptı geri çekti 67 den aldım ne yazikki beklicez
6600'a Çıksın satacam direk...En azından 20 tl zararla kurtarrız. Şuan 3 haneli zararım var.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.