60 bini görüyor hazırmısınız bu tarihi ana tanıklık etmek için![]()
gördük çok şükür
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
60.500 satış emri girdim bakalım![]()
Bitcoin'in bu kadar kısa sürede bu derece yükselmesi sinirlerimi bozuyo.. 2 hafta önce 8 bindi..
Abiler birbirimize altcoinlerle ilgili tavsiye vereceğimiz bi konu daha olsa güzel olur diyorum ne diyosunuz ? Hangisi düştü hangisi çıktı , özellikle düşenler için tavsiyeler güzel olur zamanında yakalamak için..
dün 50 binlik iota aldım elimde patladı. ne varsa bitcoinde var![]()
elimde patladı diye bişi yok hocam sakın bozdurma düştü diye
Kesin çıkar sakın bozdurmayınyok zaten bekletiyorum. ama aldığımın üstüne çıkarsa hemen satmayı düşünüyorum.
Nerden aldım hocam? Hangi siteden bildiğim kadarıyla henüz cüzdanı yokyok zaten bekletiyorum. ama aldığımın üstüne çıkarsa hemen satmayı düşünüyorum.
60dan bozduk 30 dan almıştım bitcoin de şu dönemde 2x kar etmek de güzel duygu oldu ama keşke düzgün paramız olsa idi
Mobilden gönderildi..
23k iken 5bin tl lik alacaktım alma dediler diye almadım şuan 50k+ pişmanım şuan alsam alınırmı sizce?
23k iken 5bin tl lik alacaktım alma dediler diye almadım şuan 50k+ pişmanım şuan alsam alınırmı sizce?
Yükselir hocam aman bozmayın zarardan ben zamanında etim siz etmeyin 500 lira cık zararla kurtardımO yüzden sinirlerimi bozuyo 8 bindi 2 hafta önce , diyosun ki belki alırız bitane biriktirip falan şimdi 15 bin..
Litecoin aldım dün 0.0076.... dan şimdi 0.00623301 aldığım andan beri en ufak bi yükselme göstermedi![]()
![]()
Her zarardan bozum diyelim mi hocamher bozum pişmanlıktır![]()
Her zarardan bozum diyelim mi hocamkazandığımız cebimizde ama durunca risk almış oluyoruz
Mobilden gönderildi..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.