Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
48 000 den bozdum 54 000 (14 000 DOLAR )çıktı arkadaş ne stres ne bohem bişey bu![]()
Merhaba aynı sorunu bende yaşamıştım bilgisayradan girmek isterken.Şöyle yapınca düzelmişti : " Google Authenticator'ı telefonunuza yükledikten sonra, ayarlar kısmından kodlar için zaman düzeltme yapın "
Saat uyumsuzluğundan oluyor.İnşaallah düzelir sizde de bende düzeldi.
hocam ben ona basınca da türk sitesinde şuan işlem yapamıyor hata alıyorum bu sorunu nasıl aşabilirim sizce ? zaman ayarına basınca bi hata veriyor google sunucuları ile senkronize olduğu için saatte değişikllik yapılamadı diye ama şuan konimde erişemiyorum siteye kodlar hep yanlış diyor
hocam ben ona basınca da türk sitesinde şuan işlem yapamıyor hata alıyorum bu sorunu nasıl aşabilirim sizce ? zaman ayarına basınca bi hata veriyor google sunucuları ile senkronize olduğu için saatte değişikllik yapılamadı diye ama şuan konimde erişemiyorum siteye kodlar hep yanlış diyor
---------- Spam Engelliyici 03:13 ---------- Önceki Mesaj 03:01 ----------
sorunumu düzelttim Allaha şükür ama çok tehlikeli durumlar bunlar. iki tane koda bağlıyız kodlar hata verse paramız içeride kalcak zaten destekde vermiyorlar
BTCTurk
Bitcoin fiyatı 1800.00 TL altına düşmüştür.
Bu fiyattan işlem yapmak için hemen hesabınıza giriş yapın.
www.btcturk.com
Dikkatli olun btcturk hacklenmiş olabilir..Bu şekilde bir mail geldi.
Kod:BTCTurk Bitcoin fiyatı 1800.00 TL altına düşmüştür. Bu fiyattan işlem yapmak için hemen hesabınıza giriş yapın. www.btcturk.com
Daha sonrasında şifrenin değiştirilmesi için bir mail daha gelmiş..
fake mail umarım atlamadın linke![]()

Hayır linke tıklamadım fakat login olmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor yinede recover yapmadım.Destek kısmına yazdım onlardan cevap bekliyorum.
''Şifre Yenileme
Uzun süredir şifrenizi değiştirmediniz. Güvenliğiniz için lütfen e-posta adresine gönderdiğimiz bağlantıya tıklayıp şifrenizi yenileyiniz.
''
''Şifrenizi değiştirmeniz gerekmektedir.
Şifre Yenileme
Uzun süredir şifrenizi değiştirmediniz. Güvenliğiniz için lütfen e-posta adresine gönderdiğimiz bağlantıya tıklayıp şifrenizi yenileyiniz.
''
Çekindiğim şey btcturkun hacklenmiş olması..Yoksa fakemail ile kolay kolay kimseyi kandıramazlar.
Başka kimseye bu tür bi olay oldumu acaba
Şu anda şifremi siteye girip kendim recover yaptım.Gelen sms ile giriş yaptım sorun yok fakat dikkatli olun arkadaşlar bu tür i....ler artacaktır..
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.