Bitcoin - Ana Konu

48 000 den bozdum 54 000 (14 000 DOLAR )çıktı arkadaş ne stres ne bohem bişey bu :confused:

abi bozdu isen tüm siteleri takipten çık sık kullanılandan vs kaldır. tl yide hesabına al şuan zararın yani Kâr zararın 1 2 bin neredeyse. Aldığın senindir kazanmadığını zaten kazanmadın kendini strese sokma

Allah askına birisi binance de hesabımı onaylamama yardımcı olsun bitcoin çekmek için Withdrawal a tıklıyorum sonrasında ise google auth tıklıyorum ama şu ekranı geçemedim bir türlü yardımcı olana minnattar olurum.

Al sat ile sadece eldeki btc miktarını düşüyoruz. Aldığımdan beri satmasaydım 3 katından fazla gelir olacaktı.

bu şekilde hata alıyorum sitede satış emri veremiyorum mobilden girmeye çalışırkende giriş yaparken geçersiz kod hatası alıyorum. koinim.com da böyle problem oldu ne yapmamız lazım yardımcı olabilecek varmı

Allah askına birisi binance de hesabımı onaylamama yardımcı olsun bitcoin çekmek için Withdrawal a tıklıyorum sonrasında ise google auth tıklıyorum ama şu ekranı geçemedim bir türlü yardımcı olana minnattar olurum.

Merhaba aynı sorunu bende yaşamıştım bilgisayradan girmek isterken.Şöyle yapınca düzelmişti : " Google Authenticator'ı telefonunuza yükledikten sonra, ayarlar kısmından kodlar için zaman düzeltme yapın "
Saat uyumsuzluğundan oluyor.İnşaallah düzelir sizde de bende düzeldi.

Merhaba aynı sorunu bende yaşamıştım bilgisayradan girmek isterken.Şöyle yapınca düzelmişti : " Google Authenticator'ı telefonunuza yükledikten sonra, ayarlar kısmından kodlar için zaman düzeltme yapın "
Saat uyumsuzluğundan oluyor.İnşaallah düzelir sizde de bende düzeldi.

hocam ben ona basınca da türk sitesinde şuan işlem yapamıyor hata alıyorum bu sorunu nasıl aşabilirim sizce ? zaman ayarına basınca bi hata veriyor google sunucuları ile senkronize olduğu için saatte değişikllik yapılamadı diye ama şuan konimde erişemiyorum siteye kodlar hep yanlış diyor

---------- Spam Engelliyici 03:13 ---------- Önceki Mesaj 03:01 ----------

sorunumu düzelttim Allaha şükür ama çok tehlikeli durumlar bunlar. iki tane koda bağlıyız kodlar hata verse paramız içeride kalcak zaten destekde vermiyorlar

hocam ben ona basınca da türk sitesinde şuan işlem yapamıyor hata alıyorum bu sorunu nasıl aşabilirim sizce ? zaman ayarına basınca bi hata veriyor google sunucuları ile senkronize olduğu için saatte değişikllik yapılamadı diye ama şuan konimde erişemiyorum siteye kodlar hep yanlış diyor

Bende sorun düzelmişti yukarıdaki mesajda yazdığım gibi tabi ben pc den giriş yapıyorum.Telefon ile kar kodu okutup.Sizin sorun ile bende oluşan sorun aynı mıdır bilemiyorum.Başka bildiğim çözüm yok maalesef.

---------- Spam Engelliyici 01:18 ---------- Önceki Mesaj 01:14 ----------

---------- Spam Engelliyici 03:13 ---------- Önceki Mesaj 03:01 ----------

sorunumu düzelttim Allaha şükür ama çok tehlikeli durumlar bunlar. iki tane koda bağlıyız kodlar hata verse paramız içeride kalcak zaten destekde vermiyorlar

Sevindim çözdüğünüze.

Yerli piyasa şuan daha uygun.

---------- Spam Engelliyici 05:26 ---------- Önceki Mesaj 03:33 ----------

Aşağı yönlü fena düşüş var dikkat edin.

Dikkatli olun btcturk hacklenmiş olabilir..Bu şekilde bir mail geldi.

Kod:
BTCTurk
Bitcoin fiyatı 1800.00 TL altına düşmüştür.
Bu fiyattan işlem yapmak için hemen hesabınıza giriş yapın.

www.btcturk.com

Daha sonrasında şifrenin değiştirilmesi için bir mail daha gelmiş..

Dikkatli olun btcturk hacklenmiş olabilir..Bu şekilde bir mail geldi.

Kod:
BTCTurk
Bitcoin fiyatı 1800.00 TL altına düşmüştür.
Bu fiyattan işlem yapmak için hemen hesabınıza giriş yapın.

www.btcturk.com

Daha sonrasında şifrenin değiştirilmesi için bir mail daha gelmiş..

fake mail umarım atlamadın linke :(

fake mail umarım atlamadın linke :(

Hayır linke tıklamadım fakat login olmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor yinede recover yapmadım.Destek kısmına yazdım onlardan cevap bekliyorum.

''Şifre Yenileme

Uzun süredir şifrenizi değiştirmediniz. Güvenliğiniz için lütfen e-posta adresine gönderdiğimiz bağlantıya tıklayıp şifrenizi yenileyiniz.
''

''Şifrenizi değiştirmeniz gerekmektedir.
Şifre Yenileme

Uzun süredir şifrenizi değiştirmediniz. Güvenliğiniz için lütfen e-posta adresine gönderdiğimiz bağlantıya tıklayıp şifrenizi yenileyiniz.
''

Çekindiğim şey btcturkun hacklenmiş olması..Yoksa fakemail ile kolay kolay kimseyi kandıramazlar.

Başka kimseye bu tür bi olay oldumu acaba

Şu anda şifremi siteye girip kendim recover yaptım.Gelen sms ile giriş yaptım sorun yok fakat dikkatli olun arkadaşlar bu tür i....ler artacaktır..

Son düzenleme:
64 milyon dolarlık Bitcoin hacklendi..Slovanya merkezli kripto para birimi borsası NiceHash`teki Bitcoin cüzdanları hacklendi. 4700 Bitcoin kayboldu

Hayır linke tıklamadım fakat login olmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor yinede recover yapmadım.Destek kısmına yazdım onlardan cevap bekliyorum.

''Şifre Yenileme

''

''Şifrenizi değiştirmeniz gerekmektedir.
Şifre Yenileme

''

Çekindiğim şey btcturkun hacklenmiş olması..Yoksa fakemail ile kolay kolay kimseyi kandıramazlar.

Başka kimseye bu tür bi olay oldumu acaba

Şu anda şifremi siteye girip kendim recover yaptım.Gelen sms ile giriş yaptım sorun yok fakat dikkatli olun arkadaşlar bu tür i....ler artacaktır..

fake ve büyük ihtimalle bilgilerinizi ele geçirdiler

Turbobit hesabımdan çalınan 250 Dolar şu Bitcoin adresine gönderilmiş. Adresi aratınca şöyle bir şey çıktı. Yapılabilecek bir şey var mı? :(

oi9cac.jpg

60 bini görüyor hazırmısınız bu tarihi ana tanıklık etmek için :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri