Bitcoin - Ana Konu

Fiyat bozum için uygun yerde mi ? Ne diyorsunuz arkadaşlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

55e yolu var tahminindeyim bayadır sabit idi düşüş olmaz bugün. Biraz daha çıkar sonra düşer 1 2 bin çıktıktan sonra bozabilirsin tahminim sadece

Mobilden gönderildi..

55e yolu var tahminindeyim bayadır sabit idi düşüş olmaz bugün. Biraz daha çıkar sonra düşer 1 2 bin çıktıktan sonra bozabilirsin tahminim sadece

Mobilden gönderildi..

kardeşim birşey soracağım.
poloneixten bitfinexe direk usd gönderebiliyor muyuz ?

bozum için tam yerine yaklaştı bence en fazla 52 bin i falan görsün ben olsam bozdururum çok riskli bölgeye yaklaştı bir anda çakılırsa kötü olur.

kardeşim birşey soracağım.
poloneixten bitfinexe direk usd gönderebiliyor muyuz ?
Bu yurt dışındaki bitcoin sistemlerine hiç girmedim hocam ancak bitcoin borsa sitelerinde bildiğim kadarıyla btc To btc var sadece

Mobilden gönderildi..

---------- Spam Engelliyici 19:55 ---------- Önceki Mesaj 19:54 ----------

bozum için tam yerine yaklaştı bence en fazla 52 bin i falan görsün ben olsam bozdururum çok riskli bölgeye yaklaştı bir anda çakılırsa kötü olur.
2 ay önce 30 bin olduğundan haberin varmı hocam nereye çalışacak 18 Aralık da artışta bekleniyor niye düşsün haberleri uzmanları takip ediyor musun

Mobilden gönderildi..

Bu yurt dışındaki bitcoin sistemlerine hiç girmedim hocam ancak bitcoin borsa sitelerinde bildiğim kadarıyla btc To btc var sadece

Mobilden gönderildi..

---------- Spam Engelliyici 19:55 ---------- Önceki Mesaj 19:54 ----------

2 ay önce 30 bin olduğundan haberin varmı hocam nereye çalışacak 18 Aralık da artışta bekleniyor niye düşsün haberleri uzmanları takip ediyor musun

Mobilden gönderildi..

tahminimi söyledim takip ediyorum 1 btc 1200 TL civarındayken BTC vardı bende 2016 yılından çok işlem yapıyordum btc ile ilgili sadece anlık çıkıp anlık düşmesi sonucunda benim tahminim 52-53 civarlarında iken bozdurmak yatırım amaçlı değil o zaman takip edelim en iyisi uzaktan

51 bine girdim emri. satınca 48dende alma emri girerim 1bitcoine 3bin kar temiz :D

Bankacı bir arkadaşım büyük coin sahiplerinden bozduranlar var dedi bugün tabi herkesin kendi tercihi.

Arkadaşlar pek anlamıyorum ama iota alınıp unutulacak bir yatırım olabilir mi ? geleceği varmıdır?

Arkadaşlar pek anlamıyorum ama iota alınıp unutulacak bir yatırım olabilir mi ? geleceği varmıdır?

yıl sonunda 10 dolar altında olursa üstünü ben tamamlayacağım üstünde ki tüm kazancını alırım :D uyar mı :D

bitcoin şu kadar oldu bu kadar oldu diye yeni konu açmadan,buradan devam edelim artık arkadaşlar ;)

Arkadaşlar tekrar diyorum herkes iota 10 dolar olur 7 dolar olur demişte satoshi cinsinden bakın ben bu hatayı etc alırken yaptım.

72k satoshi iken 0.3 btclik alım yaptım o zaman 16 dolar felandı sanırım şuan 30 dolar 1400-1500 dolar civarı ediyor eğer almasaydım 4000 dolarım olcaktı :) bu yüzden coin alırken Dolar cinsine değil satoshi cinsine bakınız çok üzülürsünüz. :)

https://coinmarketcap.com/currencies/dogecoin/

kasım 13 de 0.001385 $ mış fiyatı 19 satoshi

6 aralık 0.002512 olmuş fiyatı yine 19 satoshi

eğer bu 16 satoshiye düşerse 0.001731 oldu diyelim siz yine kardayım diyemezsiniz dolar cinsinden karda olursunuz btc cinsinden zararda.

bozsak mı sağlam yükseldi sıkıntılı yükseliş net düşüş olacaktır gibi 55k hedef dedikte bu kadr çabuk hiç beklemedim

Ben bu konuyla ilgili hiç bi fikri olmayanın direk btc alarak ya da altcoinlere kendince talep oluşturarak atlamasına karşıyım.

Btc yükselişinden oldukça memnunum ancak beni tatmin etmeyen noktası stabil olmaması yani sürekli yüksek volatilite kabul görmesi zor ve imkansız! çünkü gerçek malın değerini bu değişimler ile alıcı-tüketici arasında ticari olarak taşıyamaz.

Onun harici kripto para ile ilgili dizi olarak bi yapımdan bilgi almak amacıyla ve genel kullanım amacını gerçekten dünyada ne olduğunu öğrenmek için sizi sıkmaz ise StartUp adlı diziyi izleyebilirsiniz. Ayrıca bitcoin dünyada bi yatırım aracı olarak artık yer alması tamamen 2017 içinde gerçekleşen gündem ve kazanç trendi ile gelişti.

Dünya da ne kadar kişi bitcoini alış satış,alış veriş için kullanıyor ne kadar şirket bitcoin ödemesini kabul ediyor?

bence bitcoin bir balon bunu bir bitcoin yatırımcısı olarak söylüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri