srntprk
Yasaklanmış
63 bin liraya geldi iyimi bozduktan buraya 500 lira zararinsanoğlu değil miyiz hocam hep daha fazla kazanma içgüdüsü var.
Mobilden gönderildi..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
63 bin liraya geldi iyimi bozduktan buraya 500 lira zararinsanoğlu değil miyiz hocam hep daha fazla kazanma içgüdüsü var.
63 bin liraya geldi iyimi bozduktan buraya 500 lira zarar
Mobilden gönderildi..
Böyle şeyler söyleme lütfen hocam üzüyorsunakşama kadar 70i görür gibi.
Alışsatışlarda dolar bazında mı işlem yapmak iyi yoksa eth yada btc olarak mı
türk borsalarını kullanma da dolar iyidir.
bitfinexe yolladım tüm eth leri tabi kaç saat sonra varır bilemiyorum ama bakalım artık bi borsaya girelim dedik eth de dibe vurdu
bitfinexe yolladım tüm eth leri tabi kaç saat sonra varır bilemiyorum ama bakalım artık bi borsaya girelim dedik eth de dibe vurdu
Dün 52 binden bozdum 0.35 bitcoini bugün 62 binden tekrar aldım. Çok tuhaf şeyler oluyor çok. Sonumuz hayra alamet değil![]()
Tamamen hayallerim doğrultusunda bir yorum yapmak istiyorum. 2018 1 Ocakta 50k usd olacak sanırım. Tabiki de yatırım tavsiyesi değildir.![]()
Hocam biraz iddialı yorum değil mi![]()
Hocam biraz iddialı yorum değil mi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.