67 oldu gördüğün gibi geri bu işler sabır işi![]()
Daha satmadım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
67 oldu gördüğün gibi geri bu işler sabır işi![]()
Arkadaşlar şimdi alım satım emirleri veriyoruz fakat şu fiyattan sat demek için Stop emirleri mi uygulamamız gerekiyor. Yani pc başında değilken şu fiyata gelince satsın. Ya da şu fiyata gelince alsın gibi.
Litecoin ve NEM büyük sıçrama yaptı
Sanırım BTC düşüşe geçerken oradan çekilen bir kısım para altcoinlere yatırılıyor böylece de altcoinler değer kazanıyor. Ee öğrencez yavaş yavaş![]()
![]()
aynen öyle. bitcoin yükseldiğinde genellikle altcoinler ölüyor.
nereden takip ediyorsun NEM yüksekliğini filan ? %104 artmış .
Ben buradan bakıyorum https://coinmarketcap.com/coins/
Mesajı yazdığımda %138'lik bir artışla $0.58 civarıydı NEM
ben daha altcoinlerin bitcoin gibi olacağını sanmıyorum. hacimleri yüksek 8.999.999.999 tane var. bu 1000 dolar olursa 1000 * 8.999.999.999 olması lazım oda imkansız.
Yinede harçlık verir. hemen top 8 e geldi nem. popülerlik önemli sürü psikolojisi önemli.
Evet adet bakımından o şekil fazla olan alt coinlerin 4 haneli rakamlara çıkması çok uçuk olabilir ama misal bu NEM 0.20 seviyelerindeydi bir aydır. Şuan ikiye katladı ki 2-3 doları bile görse zamanında yatırım yapan için iyi paradır![]()
Tabi mümkün olduğunda takip etmek lazım. Haberleri spekülasyonları vs.
Ben şimdilik öğrenme, araştırma ve takip sürecindeyimArttıktan sonra haberimiz oluyor, burada asıl iş artacağını ya da düşüşe geçeceğini öngörebilmek.
Daha 3 hafta önce ufak bir miktarda BTC ödeme aldım bir şirketten. Onu bile bozdurmayıp bıraksam ikiye katlamıştı![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.