Bitcoin - Ana Konu

Ltc düşüyor, yarın tekrar yükselir. Alın bence.

herkesin gözü dogede filan ama arkada birçok coin 4 5 katladı bunları kaçırıyoruz

Yılbaşına eth 1000$+ ile girecek diye tahmin ediyorum.

Arkadaşlar iyi geceler bende bu bitcoin furyasına katılmak istiyorum.Bazı miktarlarda yatırım yapmak istiyorum lakin riski dağıtmak istiyorum. Size 2 konuda sorum olacak.

İlk olarak paribu btcturk gibi TR firmalar dışında hangi siteleri kullanıyorsunuz? Orada üyelik açmak istiyorum.

Birde birden fazla yatırım yapmak istiyorum. Bitcoin, Ethr gibi. Bana 5 6 adet tavsiye verebilir misiniz?

Teşekkür ederim şimdiden.

Arkadaşlar yabancı borsa kullanmadım hiç. Binance 'ye LTC göndercem 3000 TL ortalama kaç tl erir gidene kadar 200-300 tl eriyecekse hiç göndermiyim :D

Cexde 20.000 USD seviyesini geçmiş durumda şuan.

az önce arbitrajdan 1500 tl kar ettim ama herzmaan bu fırsatları farkedemiyoruz arbitrajdan anlayanlar varsa bi grup kuralım birbirimize fırsatları haberdar edelim hep birlikte daha çok kazanalım

Tekrar düşüyor gündüz 1200 den almıştım, aynı fiyattan sattım. 1130 TL'den alış emri verdim inşallah alırım :D

295 dolardan topladı daha düşmez :D 306da şuan ben 300 den almıştım 0,5 coin

beklenen yaklaşiyor sankı 311$ :D

Son düzenleme:
hazir miyizzz bitcoin düşüşe ltc tavannn :D

dipnotu unutmuşuz :D $323,93 USD (6.84%)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri