Bitcoin Cash alabilen alsın durmaya niyeti yok abisine kafa tuttu
Hatta Gold da benim sizden neyim eksik diye peşlerinden koşturacak gibi
geçtim an itibariyle cash e bakalım ne olacak, fork a kadar bch sonrasında btc aşkıma dönerim sanırım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bitcoin Cash alabilen alsın durmaya niyeti yok abisine kafa tuttu
Hatta Gold da benim sizden neyim eksik diye peşlerinden koşturacak gibi
Paribu 66 k ları görüp an itibari ile tekrar 73.000 lere çıkmıştır.
Valla bu Bitcoin'in yüksek masrafları bu şekilde devam ederse Bitcoin kullanım oranı çok düşebilir. Bakarsın belki bir gün unutulmaya yüz bile tutar BitcoinHiç bir şey yeri doldurulamaz değildir.
Geçenlerde aldığım ufak bir BTC ödemeyi başka bir siteye aktarmak istedim 65TL karşılığı masraf istedi. O nedir yani, krypto paraları insanlar reklamını yaparken tanıtırken "Vay efendim burdan falanca uzak ülkedeki arkadaşına daha hızlı ve daha düşük masrafla para gönderebileceksin" diyorlardı. Ee bu haliyle Bitcoin ödeme ve transfer aracı değil de sadece yatırım, al/sat, para kazanma/kaybetme aracından öteye geçemez gibi.
---------- Spam Engelliyici 07:37 ---------- Önceki Mesaj 07:14 ----------
İşte olay maalesef bundan ibaret beyler,
Zırtapozun biri ortaya çıkıp "Bitcoine yatırım yapmak aslında çok riskli, tü kaka bitcoin" dedi mi 2-3 bin dolar birden düşüyor. İki kişi bir araya gelip bir şeyler söylese daha çok düşecek. Bir grup oluşup Bitcoine laf etseler 4 hanelere düşecek belkiYatırımlar pamuk ipliğine bağlı gibi... Tabi çok uzun vadede yükseliş durduralamayabilir. Yine de şu ücretler masraflar, transferin gerçekleşmesi için madenciye haraç verme olayı falan çok saçma şeyler
![]()
BTCTURK başladı yine kafasına göre fiyat sallamalarına
bunlara güvenip iş filan yapılmaz..şu an kullanıcılar korkudan eth satıyor
şuan 2750 ETH 10 dakika sonra 3300-3500 arası yaparlar fiyatı![]()
doge alınır mı şuan
Madenci olmasa sistem güvenli olmaz ve merkeziyetçi bir sistem olur buda btc nin yapısına ters bir olay.
kanka vergi değil verge coin diyom![]()
verge alınırmı beyler
7 tane coin takiibe aldım 1 i biraz düştü 6 sı arttı dün vergeye kafayı taktım ama başkasına para yatırdım bugün tam %180 artış gösterdi biraz düştü şimdi . Biraz daha düşerse alınabilir hocam
şuan 0,13 dolar ben 3-5 güne kadar 0,20 olacağına inanıyorum
Bu ReddCoin ne olur acaba
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.