Bitcoin - Ana Konu

Dün 15 bin dolar direnci kırıldı.Bir kaç güne 20 bin doları görebilir.

Noldu Alt coin ciler hep siz mi kazancaksınız az kenarda bekleyin :)

Direnci kırdı. Kısa süre içinde 20bin$. Bi sonraki direnç 28bin$
Tüm altcoinlerden btc'ye geçtim.
ytd

Son düzenleme:
15 000 dolardan 20 000 dolar olsa ne olur yüzde 30 artik altkoinde az bir oran ... btc biraz yol verse koinler çok güzel yerlere gelecek ama bitcoin işte 6 saatte trasfer edilmez mi bir coin arkadas nasıl bir teklonoji bu

Benim Gözümde Önemli olan 1 ayda elinizdeki satoshileri kaç katına çıkarabildiğiniz

Benim Gözümde Önemli olan 1 ayda elinizdeki satoshileri kaç katına çıkarabildiğiniz

Dediğin(İZ) gibi şimdi bu pozisyon kişiye göre değişir kimi TL, kimi USD, kimi elinde bulunan BTC sayısını arttırmak ister. Hangi pozisyondan beklentisi ne ise sonuç o kişiyi tatmin eder.
Önemli olan kendi çerçevende bi plan içinde kalıp ona göre hareket edebilmek. Kişilerin kar ı sizin için önemi ne ki? iz dediğiniz için yazdım bunu.

adam long ve ya short fark etmez gün gelir 1 ayda yapacağı kar ı 2 günde yapar.

sanrım şunu demek istediniz insanlara; öneri veriyorsunuz da siz 1 aydır ne kazandınız? bu haklı bi soru olabilir direk böyle sormanız daha sağlıklı.

Dediğin(İZ) gibi şimdi bu pozisyon kişiye göre değişir kimi TL, kimi USD, kimi elinde bulunan BTC sayısını arttırmak ister. Hangi pozisyondan beklentisi ne ise sonuç o kişiyi tatmin eder.
Önemli olan kendi çerçevende bi plan içinde kalıp ona göre hareket edebilmek. Kişilerin kar ı sizin için önemi ne ki? iz dediğiniz için yazdım bunu.

adam long ve ya short fark etmez gün gelir 1 ayda yapacağı kar ı 2 günde yapar.

sanrım şunu demek istediniz insanlara; öneri veriyorsunuz da siz 1 aydır ne kazandınız? bu haklı bi soru olabilir direk böyle sormanız daha sağlıklı.

6 ay ara verdiğim borsada geri dönüş yapıp 1 ay deneme yaptım ve 1x6 yaptım, Satoshi değeri olarak.

Her hafta Cuma-Cumartesi btc çıkıyor hafta içi iniyor, rutin şaşmaz şekilde 1 aydır böyle.
Bence yine gevşer P.tesi en geç.

İnşallah yüksek fiyattan alan fazla yoktur şuan acaip bir düşüş yaşıyor.

#XCP 4 ŞUBAT 1.HARD FORK 28 ŞUBAT AIRDROP'LU HARD FORK

#EBST AIRDROP'LU HARDFORK 31 OCAK ve 4 etkinliği var

RADS 31 OCAK HARD FORK

SC 31 OCAK HARD FORK

THC 31 OCAK 2 ETKİNLİK ARDINDAN HARD FORK

Bu altcoinleri arastirin ve değerlendirin arkadaşlar !!!

#XCP 4 ŞUBAT 1.HARD FORK 28 ŞUBAT AIRDROP'LU HARD FORK

#EBST AIRDROP'LU HARDFORK 31 OCAK ve 4 etkinliği var

RADS 31 OCAK HARD FORK

SC 31 OCAK HARD FORK

THC 31 OCAK 2 ETKİNLİK ARDINDAN HARD FORK

Bu altcoinleri arastirin ve değerlendirin arkadaşlar !!!

Adam çalışıyor ya :D :cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri