Bitcoin - Ana Konu

bitcoin yükselmeden alt coin çıkmaz

Bitcoin 6 k lara felan düşerse dibin dibini görürüz altcoinlerde :)

Btc'de dip bu mantıklı btc alınmaz mı?
Btc çıkmadan altlar çıkmaz.
Birkaç güne kadar hergğn bir altcoini PUMP yaparlardı, son 3 gündür altcoin bile pumplayamıyorlar.
Piyasa ölüyken birşey beklemeyin altlardan.
Birde sağlam güvenilen altcoin bulmak lazım X2 yapabilecek, oda zor.
Satoşi bazlı birden 1.000 - 3.000 felan artacak bulmak zor.

Biliyorum btc den dolayı altcoinleirn düştüğünü fakat demek istediğim btc yatırsan bin tl olur 1300 1400 2x kazanamazsın. Ama yatıracağın 0.03 lük bir altcoin 0.06 oldugunda 2x alırsın. Tabiki bende kahin değilim kesin çıkacak diye kimse bir şey diyemez.

Beni üzmeyecek bin tl yi TRX'e 0.03 den bastım ön görüm 0.09 u 10 15 güne bulur diyor. Sadece tahmin borsayı kimse bilemez tabi.

Beni üzmeyecek bin tl yi TRX'e 0.03 den bastım ön görüm 0.09 u 10 15 güne bulur diyor. Sadece tahmin borsayı kimse bilemez tabi.

Tron shit (Scam) coin boşuna bulaşma.
Pump yemesini beklersin günlerce, oda yermi yemez mi belli değil.
Yinede YTD değil.
:D

Şu anda yükseliş var.Al-sat yapanlar değerlendirebilir.

ABD'li 3 dev banka kredi kartları üzerinden Bitcoin ve diğer kripto paraların satın alınmasını yasakladı.

ABD’nin en büyük finans kuruluşlarından JPMorgan Chase & Co., Bank of America Corp. ve Citigroup Inc., bankalarına ait kredi kartlarından Bitcoin ve diğer kripto paraların satın alınmasını yasakladı. JPMorgan'ın sözcüsü Mary Jane Rogers, transferler sırasında oluşabilecek risk nedeniyle bu kararı aldıklarını söyledi.

DEV BANKALARDAN BITCOIN AÇIKLAMASI
Bank of America’dan yapılan açıklamada ise kripto transferlerinin cuma günü durdurulduğu, uygulamanın tüm bireysel ve kurumsal kredi kartlarını kapsadığı ancak ATM kartlarının durumdan etkilenmeyeceği duyuruldu.

kaynak hürriyet.

Sürpriz darbe geldi... Kredi kartları ile satın alınmasını yasakladılar - Sondakika Ekonomi Haberleri

- - - -

Btc'yi sürekli düşürmek için asya'dan vurucu darbeler gelirdi, şuan Abd'den geldi böyle bir vurucu darbe.
Btc yine iyi dayanıyor bu kadar kısıtlamaya rağmen.

Bu bir düzeltme hareketiyse düzeltmenin sonlarındayız. Eğer bu bir big crash ise btc 2000 dolara kadar düşebilir, sonrasında ne mi olur, tarih tekerrür eder ve 100k+ dolar fiyatları konuşuruz. Ben şuan al-sat vakit ayıramadığım için hodl devam ediyorum, 2000 dolarlara düşerse birkaç btc daha alır kenara koyarım. Ytd.
(13.01.2015) Bitcoin’de Düşüş Devam Ediyor: 230 Dolar Görüldü: Bitcoin’de Düşüş Devam Ediyor: 230 Dolar Görüldü – Bitcoin ve Blockchain'in Türkiye Portalı
(14.04.2014) Kumardan farksız! Şoke eden düşüş: Kumardan farksız! Şoke eden düşüş | GAZETE VATAN

3 ay öncesinde devamlı çıkar düşüşleri yakalamaya çalışırdık şimdi ise devamlı düşüyor çıkışları yakalamaya çalışıyoruz...

7000 dolar a geldi 5000,î zorlayabilir ama daha da zorlamaz diye düşüyourm extra bir haber olmazsa sonrasında bir anda zıplar ya da 1 ay gidip gelir yıl sonuna doğru 15 000 25 000.. sadece düşüncem

her hızlı çıkışın bir inişi her hızlı inişin bir çıkışı vardır :) Bu lafa çok güzel uyuyor btc :) Eski analizim tutmuştu şimdide bir analiz daha yapıyorum bitcoin ilk fırladıgı yere geri döner yani 5500 6500 civarlarına sıçrama burdan gelir (Bitcoine yeni bir hikaye yazılır)

4rY0IC.jpg

Yeni bir analiz yaptım. Al-sat yapmaya vakit ayıramadım, elimdeki bitcoinleri hala tutuyorum ve şuan için zararım büyük. Destek ve direnç çizgilerine dikkat edelim, kısa vade için konuşmak gerekirse Bitcoinin 5500-11500 dolar arası yükseliş trendinin devam ettiğini, şuanki düşüşün bir düzeltme olduğunu gösterir. 5500 dolar altına düşerse big crash, 2000 doları bile görebilir. 11500 dolar üstüne atarsa da bitcoinin yeni rekoru gelebilir.

Yatırım tavsiyesi değildir.

her hızlı çıkışın bir inişi her hızlı inişin bir çıkışı vardır :) Bu lafa çok güzel uyuyor btc :) Eski analizim tutmuştu şimdide bir analiz daha yapıyorum bitcoin ilk fırladıgı yere geri döner yani 5500 6500 civarlarına sıçrama burdan gelir (Bitcoine yeni bir hikaye yazılır)
Demiştim size 😊

ABD'li 3 dev banka kredi kartları üzerinden Bitcoin ve diğer kripto paraların satın alınmasını yasakladı.

ABD’nin en büyük finans kuruluşlarından JPMorgan Chase & Co., Bank of America Corp. ve Citigroup Inc., bankalarına ait kredi kartlarından Bitcoin ve diğer kripto paraların satın alınmasını yasakladı. JPMorgan'ın sözcüsü Mary Jane Rogers, transferler sırasında oluşabilecek risk nedeniyle bu kararı aldıklarını söyledi.

DEV BANKALARDAN BITCOIN AÇIKLAMASI
Bank of America’dan yapılan açıklamada ise kripto transferlerinin cuma günü durdurulduğu, uygulamanın tüm bireysel ve kurumsal kredi kartlarını kapsadığı ancak ATM kartlarının durumdan etkilenmeyeceği duyuruldu.

kaynak hürriyet.

Sürpriz darbe geldi... Kredi kartları ile satın alınmasını yasakladılar - Sondakika Ekonomi Haberleri

- - - -

Btc'yi sürekli düşürmek için asya'dan vurucu darbeler gelirdi, şuan Abd'den geldi böyle bir vurucu darbe.
Btc yine iyi dayanıyor bu kadar kısıtlamaya rağmen.

sistematik bir şekilde bilerek manipüle ediliyor. komple teorisi Bitcoinin ardındaki güç yapıyor bunu.bu ciddi yükselişler için hazırlık olmasın. yatirim tavsiyesi değildir

Son düzenleme:
Bu tempoyla bir kaç saate kalmadan 5000'li rakamları görebilir.

Bitcoin ile hiç işim, alışverişim olmamasına rağmen bana da büyük darbe vurdu :(
Tüm piyasayı hiç etti deli oğlan. Bittik be ya

Arkadaşlar sabırlı olmak lazım, beklemek lazım. Şöyle düşünün elinde 100lerce btc olanlar var. Bir şekilde yeniden canlandırmak için elinden geleni yapacaklardır. Tekrar yükselecektir. Panik yapmamak lazım.

Dedigimin arkadasındayım 5500 aşagısına gelirse kötü haber çanları çalıyor demektir. Herkes alırken siz satın herkes satarken siz alın altın kural :)
Bitcoinde yatırımım yok ama ioatada çok azda olsa var ioata candır :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri