önümüzdeki 4 hafta da bitcoin ve altları için görüşünüz nedir hocam
2-6 nisan arası olsa gerek kongre var. genel kurulda 15- ve 16 maddeler eklenmiş. en çok ilgiyi çekende bu maddeler ( anladığım sermaye artış işlemleri tavan vb. diyordu özetle bedelsiz hisse verme olabilir ama net bişi yok... belkide 2 . halka arz işlemleri öncesi sermaye düzenlemesi yapacaklardı. )
Bu ratihe kadar ben ciddi bir adım beklemiyorum ama burada yapılmak istemem olay nedir? netleşirse hisse ona göre hareket gösterebilir.takip etmek gerkeli.
bugun yabancıların takasda bi hareketi var olur). kulislerde katarda şirket ortaklığı/kurulusu(parasal büyüklük önemli vb. haberler var... sağlık alanında yeni arge faliyetleri olacakmış(uzun vade etkiler)
Yani özetle bu aralar yatay olması bana dağa mantıklı geliyor. bu kurul toplantısı ve 2 halka arz adımları önemli. 2 halka arzda toplanan talep düşük rakamlı olursa negatif etki söz konusu olur...
aselsan orta/uzun vade zarar ettirmez. temettü vermesi çok büyük olasılık olmasada, bedelsiz sermaye verir. yani uzun vade illa zararda olsa kar duruma dönecektir.
Aselsan düşüşün asıl nedeni ise kasım ayıdı sanırım bazı sınırlamalar oldu. kredili satış/alış sınırlaması... vb.. etkenlerle çıkış trendi vurgun yemişti. ohun bugun yabancı takasda %28 lerde olsada hisse senedine yön vermeyi başara biliyor...