Bitcoin Düştü - Almak İsteyenler !

şuanda almak riskli beklemek lazım birz daha ben 600 610 ları goreceğini tahmin ediyorum.Şuanda bir miktar yükselerek insanların satmasını saglayacak ve piyasaya bitcoin kazandıracaktır.Bu yuzdende piyasada bitcoin cogalacagı için fiyat düşecek.
Bu sene boğa yılı olacak 2013 gibi 1500 tlleri gormesi ihtimal dışı değil.

2013 mü ? Boğa yılı mı ? Anneee :o

not: :D usta müsait bi zamanda falıma bakar mısın bende başak burcuyum.

Şu işten anlayanın azcık sermayesi olsa zengin olur galiba :D Bu ne böyle sabahtan akşama 80 - 100 lira artış yaşanıyo :D

[MENTION=13561]androitik[/MENTION] hocam parite farki diye 25 lira kesmek istiyorlar. Bu nedir boyle. Kar etmek icin en az 26 lira mi artmali simdi

Piyasa emri nedir? Anlayacagımız dilden acıklayacak biri var mı?

son baktığımda 590 tl fiyatı vardı şuan 680 kadar çıkmış böyle kâr marjı yüksek yatırım yoktur heralde bakalı çokta olmadı ama alsat yapmak için bekleme yada fazladan ücret ödemesi varmı biri açıklasa

son baktığımda 590 tl fiyatı vardı şuan 680 kadar çıkmış böyle kâr marjı yüksek yatırım yoktur heralde bakalı çokta olmadı ama alsat yapmak için bekleme yada fazladan ücret ödemesi varmı biri açıklasa

Hocam parite farki diye bisey var.

Parite Farkı Nedir?

Takascoin sizler için uluslararası piyasalardan Bitcoin almanıza ve satmanıza olanak sağlayan bir platformdur, TL ile yaptığınız işlemlere karşılık gelen para birimi USD Alış ve Satış arasında bir parite farkı oluşmaktadır. bu fark sizin için AL/SAT yaptığımız platformun bulunduğu ülkenin Para birimi cinsinden ödenmektedir. Parite farkı bazen %5 lere kadar ulaşmaktadır. Bu oran işlemlerinize dinamik olarak piyasalardaki dalgalanma nispetinde yansıltılmaktadır.

900 lira yatirdim. Hepsine bitcoin almak istedim. Yetersiz bakiye dedi. 873 liraya alabildim en fazla ve 26 lira parite farki olarak kesildi.
Yani kar elde etmem icin 27 lira artmasi lazim .

şuanda almak riskli beklemek lazım birz daha ben 600 610 ları goreceğini tahmin ediyorum.Şuanda bir miktar yükselerek insanların satmasını saglayacak ve piyasaya bitcoin kazandıracaktır.Bu yuzdende piyasada bitcoin cogalacagı için fiyat düşecek.
Bu sene boğa yılı olacak 2013 gibi 1500 tlleri gormesi ihtimal dışı değil.
Hocam bu işten anlıyor gibisin bir konu açsanız güzel olur al sat işiyle kar yolunu anlatsanız yeter

---------- Spam Engelliyici 02:34 ---------- Önceki Mesaj 02:33 ----------

660 liraya düştü gene
Nerde düştü hocam btctürk 683 te

Hocam bu işten anlıyor gibisin bir konu açsanız güzel olur al sat işiyle kar yolunu anlatsanız yeter

---------- Spam Engelliyici 02:34 ---------- Önceki Mesaj 02:33 ----------

Nerde düştü hocam btctürk 683 te

gkgXQ2.png

Hocam parite farki diye bisey var.

Parite Farkı Nedir?

Takascoin sizler için uluslararası piyasalardan Bitcoin almanıza ve satmanıza olanak sağlayan bir platformdur, TL ile yaptığınız işlemlere karşılık gelen para birimi USD Alış ve Satış arasında bir parite farkı oluşmaktadır. bu fark sizin için AL/SAT yaptığımız platformun bulunduğu ülkenin Para birimi cinsinden ödenmektedir. Parite farkı bazen %5 lere kadar ulaşmaktadır. Bu oran işlemlerinize dinamik olarak piyasalardaki dalgalanma nispetinde yansıltılmaktadır.

900 lira yatirdim. Hepsine bitcoin almak istedim. Yetersiz bakiye dedi. 873 liraya alabildim en fazla ve 26 lira parite farki olarak kesildi.
Yani kar elde etmem icin 27 lira artmasi lazim .
Btcturk te öyle birşey yazmıyor hiç.. Orda böyle birşey yoksa btc daha iyidir :) https://btcturk.com/yardim/komisyonlar

Elektriğe ayda 80bin dolar harcıyormuş ama günde 20-25 bitcoin üretimi varmış şu an paraya bak..
https://www.youtube.com/watch?v=K8kua5B5K3I#t=140

Son düzenleme:
üretimini geçtim , üretenler para kazanıyo bu para nerden geliyo gerçekten çok karmaşık bi mevzu :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri