Bitcoin nedir ?
Güvenilir bişeyse bizde alalım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben yeni uyandim 664 gordum gece kac tldi ?
şuanda almak riskli beklemek lazım birz daha ben 600 610 ları goreceğini tahmin ediyorum.Şuanda bir miktar yükselerek insanların satmasını saglayacak ve piyasaya bitcoin kazandıracaktır.Bu yuzdende piyasada bitcoin cogalacagı için fiyat düşecek.
Bu sene boğa yılı olacak 2013 gibi 1500 tlleri gormesi ihtimal dışı değil.
son baktığımda 590 tl fiyatı vardı şuan 680 kadar çıkmış böyle kâr marjı yüksek yatırım yoktur heralde bakalı çokta olmadı ama alsat yapmak için bekleme yada fazladan ücret ödemesi varmı biri açıklasa
Hocam bu işten anlıyor gibisin bir konu açsanız güzel olur al sat işiyle kar yolunu anlatsanız yeterşuanda almak riskli beklemek lazım birz daha ben 600 610 ları goreceğini tahmin ediyorum.Şuanda bir miktar yükselerek insanların satmasını saglayacak ve piyasaya bitcoin kazandıracaktır.Bu yuzdende piyasada bitcoin cogalacagı için fiyat düşecek.
Bu sene boğa yılı olacak 2013 gibi 1500 tlleri gormesi ihtimal dışı değil.
Nerde düştü hocam btctürk 683 te660 liraya düştü gene
Hocam bu işten anlıyor gibisin bir konu açsanız güzel olur al sat işiyle kar yolunu anlatsanız yeter
---------- Spam Engelliyici 02:34 ---------- Önceki Mesaj 02:33 ----------
Nerde düştü hocam btctürk 683 te
Btcturk te öyle birşey yazmıyor hiç.. Orda böyle birşey yoksa btc daha iyidirHocam parite farki diye bisey var.
Parite Farkı Nedir?
Takascoin sizler için uluslararası piyasalardan Bitcoin almanıza ve satmanıza olanak sağlayan bir platformdur, TL ile yaptığınız işlemlere karşılık gelen para birimi USD Alış ve Satış arasında bir parite farkı oluşmaktadır. bu fark sizin için AL/SAT yaptığımız platformun bulunduğu ülkenin Para birimi cinsinden ödenmektedir. Parite farkı bazen %5 lere kadar ulaşmaktadır. Bu oran işlemlerinize dinamik olarak piyasalardaki dalgalanma nispetinde yansıltılmaktadır.
900 lira yatirdim. Hepsine bitcoin almak istedim. Yetersiz bakiye dedi. 873 liraya alabildim en fazla ve 26 lira parite farki olarak kesildi.
Yani kar elde etmem icin 27 lira artmasi lazim .
Btcturk te öyle birşey yazmıyor hiç.. Orda böyle birşey yoksa btc daha iyidirhttps://btcturk.com/yardim/komisyonlar
Elektriğe ayda 80bin dolar harcıyormuş ama günde 20-25 bitcoin üretimi varmış şu an paraya bak..
https://www.youtube.com/watch?v=K8kua5B5K3I#t=140
bitcoini olan varmı upladed hesap almam lazım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.