Bitcoin Kazanacağınız Mining Oyunu YATIRIMSIZ BÜYÜK KAZANÇ!

• Kullanıcı Emr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bitcoin
Uzun uğraşlar sonucu siteye bot yaptım kendi kendine kasıyor 2 gündür kullanmıyorum botu bu düşmüş hali 24 saatte 2692 satoshi kazandırıyor.Günklük 3400 den düştü. 24k birikmiş zaten içeride ya makine alırım yada çekerim. Kullanacak olan varsa konuda belirtsin.

Merhaba;
Botu bende kullanmak isterim.

0.057 BTC Nasıl oldu anlatabilir misin?

reis site öyle gösteriyor o 0.057 değil borsadan attığım ss e bak

bu arada müsait bir zamanda botun videosunu çekicem şuan botu size atarım ama çalışmayacağından adım gibi eminim. Ekran farkından pixel farkından dolayı çalışmayacaktır yani

iyi akşamlar millet ben bu siteyi bu forumda paylaştım referanslarımdan birisi deli gibi yatırım yapıyor kim bu arkadaş xD

Gerçekten tanımak isterim bu arkadaşı bizim forumdaysa eğer

hesapta biriken doge coin'ide çektim daha doğrusu çekim emri vermiştim unuttum bakayım dedim çoktan hesaba geçmiş.

Binance

Uzun uğraşlar sonucu siteye bot yaptım kendi kendine kasıyor 2 gündür kullanmıyorum botu bu düşmüş hali 24 saatte 2692 satoshi kazandırıyor.Günklük 3400 den düştü. 24k birikmiş zaten içeride ya makine alırım yada çekerim. Kullanacak olan varsa konuda belirtsin.

Merhaba denemek isterim özelden bilgi verebilir misiniz?

Site ödemelerine son sürat devam ediyor. Çok fazla yatırımcısı var anlık online sayısı 2.1k

Site ödemelerine son sürat devam ediyor. Çok fazla yatırımcısı var anlık online sayısı 2.1k

hocam dediğiniz herşeyi uyguladım ancak benim ekranım biraz değişik.
benim güç kısmında doge vs de var ve bunlar gücü bölüyor. sizde de böyle mi?

p1MLLy.jpg

bir de merak ettiğim "İTEMS PANEL" deki ürünleri nasıl alabiliyoruz? bu RTL dediği şeyi kazanabiliyor muyuz? yoksa kazandığımız btc'leri RTL ye dönüştürmemiz mi gerekiyor?

Son düzenleme:
ne kadar sürede kazancın hocam bunu

Valla reyis hiç zaman tutmadım şuan hala birikmiş bi miktarımda var içeride hem btc hem eth hemde doge btc çekiö miktarının çok üstünde şuan çekebilrim ama çekmiyorum bi ara hepsini birden çekerim diye bekletiyorum.

---------- Spam Engelliyici 01:27 ---------- Önceki Mesaj 01:24 ----------

hocam dediğiniz herşeyi uyguladım ancak benim ekranım biraz değişik.
benim güç kısmında doge vs de var ve bunlar gücü bölüyor. sizde de böyle mi?

p1MLLy.jpg

bir de merak ettiğim "İTEMS PANEL" deki ürünleri nasıl alabiliyoruz? bu RTL dediği şeyi kazanabiliyor muyuz? yoksa kazandığımız btc'leri RTL ye dönüştürmemiz mi gerekiyor?

Evet, bendede böyle ben tüm gücü dogeye verdim doge kazıyor. Bu arada rtl olayına gelince kazandıklarınıda çevirebiliyorsun veya yatırım yaparak yaptığın yatırımıda direk çevirebiliyorsun baya bi yatırımcısı var sitenin zaten. Ayrıca şuan %65 indirim var tüm makinelerde ben hemen rtl ile alınan makinelerden aldım baya bi kârdayım şuan.

ref linkinle üye oldum bakalım nasıl bir artıları var sitenin gelişmeleri buradan bende yazarım

Gerçekten harika anlatmışsın, eline sağlık en kısa zamanda deneyeceğim.
[MENTION=33427]Emr[/MENTION] hocam, botu kullanmak isterim bende. İletişime geçerseniz çok memnun kalacağım. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Oyundan kazandığım dogeler dursaydı şimdi ve istikrarlı bir şekilde doge kazmaya devam etseydim şu oyunda şuan 200 bin liradan fazla param vardı.Neyseki hesapta bir miktar daha doge,btc ve eth var bunları çekip avunurum:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri