Bitcoin nereye gidiyor ?

btc nin bu kadar yükselmesinin en büyük etkeni japonya
japonyada bitcoin yasal para birimi olarak kabul edildi ve bitcoine talep çoğaldı
coinmarketcap.com verilerine göre son 1 haftada 10 milyar dolardan daha fazla para bitcoin ve altcoinlere dönüştürüldü.

Bence en sonunda bitcoinler daha çok ucuzlayacak ve yine kazanan bu bitcoini satanlar olacak. Kaynağı nereyse ora çok büyük para koparacak.

adsenseden daha karlı bir gelir kapısı gibi denemek lazım

Gençler her şey benim elimde. Bitcoin almak istemiştim zamanında, sonra dedim ki düşer şimdi alırsam almayayım. Almadım yükseldi, altın aldım altın diplerde.

Düşmesini isteyen varsa bir miktar bitcoin alabilirim? :D

Poloniex e öğrenme amaçlı 5 dolar atmıştım.Önce al sat yapıp batırdım 5 dolar ile ne kadar batılır demeyin çok zevkli oluyor :D Sonra tekrar 5 dolara çıktım falan.
Dün saat 17:58 de BCN coin aldım tanesi 0.00000019 BTC den 17743 adet , bugün sabah 0.00000032 BTC den sattım.Takip edilse cidden güzel para var.Biraz yatırım yapma düşüncem var ama bakalım.

son 4 saattir izliyordum düşürüp düşürüp iyi patlatıyorlar acayip birşey

gqEvAL.png

Kafası olan şuan litecoine yatırır yarına 30 u yine görür

bitcoin almayı biliyorum mmm madurlarıyız :D ama ethereum farklı mı o kısmı anlamadık...

Btc alırsınız.btc miktarınız 1 ise 1 btc karşılığı eth alabilirsiniz.eth şuan yaklaşık 0.05 btc ise 20 adet eth alabilirsiniz.transfer al sat işlemi vardır borsada.poloniexe üye olun gerekirse özelden mesaj atın anlatayım

Btc kimse zarar etmez uzun vadede 2 3 sene sonra 1 btc 25000 30000 tl olucaktır

Uzun vadede 4 farklı coinden şaşmamak lazım
Btc
Etc
Ltc
Ripple
Tavsiyem ripple tabiki

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri