Bitcoin nereye gidiyor ?

ben daha farklı düşünüyorum

para alt coinlerde :)

her türlü tartışabilirim :)

Ama hangi altcoinde? Vurgun yapacak altcoinlrrde mi etc ltc gibilerde mi ?
Hocam bunlarda strateji.kısa vadede alsat için takip edilecek birçok coin var amp steem stellar fakat gidip sia via gibi dandiklere oynarsanız kumardan farkı yok gözümde

Ama hangi altcoinde? Vurgun yapacak altcoinlrrde mi etc ltc gibilerde mi ?
Hocam bunlarda strateji.kısa vadede alsat için takip edilecek birçok coin var amp steem stellar fakat gidip sia via gibi dandiklere oynarsanız kumardan farkı yok gözümde

polodaki koinleri şöyle bi geçmişe dönüp inceleyin hocam kaybettiren tek bir coin varmı hep yukarı doğru ateşliyo

misal en bariz ve basit örneği DGB

şundan 1 hafta önce 108 113 satoshi arasında geziyodu suan 660 lara falan vurdu 1 ay icinde 2500 satoshi olacagını söyleyenler var

bi grafik vardı son 3 ayda coniler % kaç artmış diye bulabilirsem atarım buraya %3000 lere varan var ripple ltc kumar olmasın diyosanız alacaksınız unutacaksınız bu yolda artık btc tek tabanca değil yakında ripple dgb ltc gibi koinler konusacak

polodaki koinleri şöyle bi geçmişe dönüp inceleyin hocam kaybettiren tek bir coin varmı hep yukarı doğru ateşliyo

misal en bariz ve basit örneği DGB

şundan 1 hafta önce 108 113 satoshi arasında geziyodu suan 660 lara falan vurdu 1 ay icinde 2500 satoshi olacagını söyleyenler var

bi grafik vardı son 3 ayda coniler % kaç artmış diye bulabilirsem atarım buraya %3000 lere varan var ripple ltc kumar olmasın diyosanız alacaksınız unutacaksınız bu yolda artık btc tek tabanca değil yakında ripple dgb ltc gibi koinler konusacak

Hocam haklısınız kısmen fakat insanoğluyuz aldığımız fiyatın altına aşırı düşünce korkudan bozdurup aman daha zarar etmeyelim diyoruz zarar ediyoruz :) diğerlerinde en azından kayıp az olur fakat bakış açınız tabi ben olursa olsun hepimiz risk alıyoruz :)

Hocam haklısınız kısmen fakat insanoğluyuz aldığımız fiyatın altına aşırı düşünce korkudan bozdurup aman daha zarar etmeyelim diyoruz zarar ediyoruz :) diğerlerinde en azından kayıp az olur fakat bakış açınız tabi ben olursa olsun hepimiz risk alıyoruz :)

o zaman bi dip not ekleriz olur biter

sabreden derviş muradına ermiş :D

şaka bi yana al unut taktiği ile cok ciddi rakamlar kazanılabilir tabi biraz araştırma biraz çevre faktörü yok değil :)

o zaman bi dip not ekleriz olur biter

sabreden derviş muradına ermiş :D

şaka bi yana al unut taktiği ile cok ciddi rakamlar kazanılabilir tabi biraz araştırma biraz çevre faktörü yok değil :)

İşte yüzde yüz buna katılıyorum :) kumbara alıp para atmak yerine coin alıp unutmak dehşet paralar kazandırabilir :)

bundan 5 6 yıl önce hackerlar bitcoini hacklemişlerdi btc fiyatları 500 dolara kadar düşmüştü, yine böyle birşey yaşanmasın :)

İşyeri açarsın bir hafta sınra yangın çıkar herşey kül olur.ev alırsın yıkılır :) herşey risk iken bu kadar takılmak mesele.uzun vadede düşse de çıkar.2 ay önce 1200 dolardan 900 dolara düştü.şuan 2 k usd.uzun vadede kaybettirmez.her geçen gün girmedikçe karımız azalacak :)

TL dolar oldu, miktar da arttı :D

ozmanlar bu konuyu gorudugum de hiç girmiyodum ne bu diyodum :D takmiyodum sımdı ise bi kere tadını alınca birkamiyosun :D sureklı takıp

yakında kasma ya baslıcam öneri yada baslama diyen varmi :D

İlk çıktığı zamanları bilirim bu bitcoinin. O zamanlar Türkiyede daha mining yapan yoktu. Alım satımı zordu Türkiyede o yüzden güvenilmezdi. Hey gidi günler. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri