ne diyorsunuz, şuan btc alınmalı mı, önümüzdeki günlerde düşebilir mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ne diyorsunuz, şuan btc alınmalı mı, önümüzdeki günlerde düşebilir mi?
Geç kalmış değilsiniz hocam varsa ne altın ben borsa ben arsa en iyi yatırım btc![]()
ben daha farklı düşünüyorum
para alt coinlerde
her türlü tartışabilirim![]()
Ama hangi altcoinde? Vurgun yapacak altcoinlrrde mi etc ltc gibilerde mi ?
Hocam bunlarda strateji.kısa vadede alsat için takip edilecek birçok coin var amp steem stellar fakat gidip sia via gibi dandiklere oynarsanız kumardan farkı yok gözümde
polodaki koinleri şöyle bi geçmişe dönüp inceleyin hocam kaybettiren tek bir coin varmı hep yukarı doğru ateşliyo
misal en bariz ve basit örneği DGB
şundan 1 hafta önce 108 113 satoshi arasında geziyodu suan 660 lara falan vurdu 1 ay icinde 2500 satoshi olacagını söyleyenler var
bi grafik vardı son 3 ayda coniler % kaç artmış diye bulabilirsem atarım buraya %3000 lere varan var ripple ltc kumar olmasın diyosanız alacaksınız unutacaksınız bu yolda artık btc tek tabanca değil yakında ripple dgb ltc gibi koinler konusacak
Hocam haklısınız kısmen fakat insanoğluyuz aldığımız fiyatın altına aşırı düşünce korkudan bozdurup aman daha zarar etmeyelim diyoruz zarar ediyoruzdiğerlerinde en azından kayıp az olur fakat bakış açınız tabi ben olursa olsun hepimiz risk alıyoruz
![]()
o zaman bi dip not ekleriz olur biter
sabreden derviş muradına ermiş
şaka bi yana al unut taktiği ile cok ciddi rakamlar kazanılabilir tabi biraz araştırma biraz çevre faktörü yok değil![]()
Kaç güne ? Al sat mı yapacaksınız ? Bu gece 2000i yine görür fakat bir hafta sona 2100 görür tahminime göte
Uzun vade için
Hertürlü yatırım yapılır uzun vadede
bundan 5 6 yıl önce hackerlar bitcoini hacklemişlerdi btc fiyatları 500 dolara kadar düşmüştü, yine böyle birşey yaşanmasın![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.