Bitcoin nereye gidiyor ?

KimLanBunLaR

Yasaklanmış
Arkadaşlar sundan 1 sene önce 1200 tl civarı olan btc bugün 4150 tl civarında seyrediyor yatırım yapılmalı mı siz ne düşünüyorsunuz

bitcoin candır gerisi heyecan :) paranın bi değeri yok. bundan 5-10 yıl sonra bitcoin konuşacak

2015 te 600 tl idi, şimdi 4k buldu vay be. bunun oncesinde yatırım yapanlar kokteyl içiyorlar.

+ bitcoin yatırım yapılır mı sorusuna karşılık ; çok dalgalı bu bitcoin, büyük risk her an neyin ne olacağı belli degil.

Bu bitcoinin ana bi sitesi varmı ya her siteye güvenilmez sanırım

En güvenli nerden alınır nereden satılır

Bide sağlam uygulama varmı her 100$ düştüğünde bildirim atan her 100$ yükseldiğinde bildirim atan

Bide sağlam uygulama varmı her 100$ düştüğünde bildirim atan her 100$ yükseldiğinde bildirim atan

btcticker var.

Eğer isterseniz ben satıyorum bitcoin 4250 tlden suanda.

herşeye anlam verebildim bitcoin çalışma mantığına anlam veremedim.ana bir siteside yok

herşeye anlam verebildim bitcoin çalışma mantığına anlam veremedim.ana bir siteside yok

Aynen

---------- Spam Engelliyici 09:18 ---------- Önceki Mesaj 09:16 ----------

btcticker var.

Eğer isterseniz ben satıyorum bitcoin 4250 tlden suanda.

Qa1aAG.png

hackerlar 2015 yılında btc satış sitelerine bir saldırı yapmıştı ve dbleri silmişti. yani btcler yok olmuştu. o zaman 800lira civarında olanlar 600 civarına düşmüştü tabii yanlış hatırlamıyorsam. btcyi takip edin, yine böyle bir saldırıya uğrarsa hemen alın. bu arada btc dediğimizde bir kod parçasından ibaret.

Şunu bi anlayamadım gitti. Alıp satmak mı iş? Yani ben 100 dolar yatırdığımda o 100 dolar 1 ay sonra 120 dolar gibimi oluyor? Mantık ne..

bu işte ya al-sat yaparsınız yada makinasını alıp günlük üretim yaparsınız yada üretim yapan firmalara yatırım yaparsınız.

türkiyede koinim.com var al sat için.

Aynen

---------- Spam Engelliyici 09:18 ---------- Önceki Mesaj 09:16 ----------

Qa1aAG.png

öyle siteden bitcoin kuru ogrenilmez.koinim.com gibi borsalara bakarsın burdada bitcoin çekim ve alım komisyonları vardır.4008 tlden bitcoin almak imkansızdır.Ben yurtdışındayım ana bayiden bile alamam bu paraya

uzun vadeli yatirim icin düşünülebilir. alip birakicaksin kenara 5 yil filan unutucaksin onu.

bu işte ya al-sat yaparsınız yada makinasını alıp günlük üretim yaparsınız yada üretim yapan firmalara yatırım yaparsınız.

türkiyede koinim.com var al sat için.

koinim.comda işlem hacmi çok düşük 200 litcoin var elimde halen satamadım poloniex sitesine aktarabiliyomuyuz ? ordanda bitcoine dönüştürüp bitcoin ile xmr alım satım yapmayı düşünüyorum

koinim.comda işlem hacmi çok düşük 200 litcoin var elimde halen satamadım poloniex sitesine aktarabiliyomuyuz ? ordanda bitcoine dönüştürüp bitcoin ile xmr alım satım yapmayı düşünüyorum

1. Poloniex'e aktarabiliyor oradan btc ye çevirip istediğiniz herşeye çevirebilirsin

arada komisyonlardan dolayı kayıpların olacaktır bunu unutma hocam

birde bana o zaman satmış olsaydınız karlı olacaktınız şuanda o kadar düşmüşki.

1. Poloniex'e aktarabiliyor oradan btc ye çevirip istediğiniz herşeye çevirebilirsin

arada komisyonlardan dolayı kayıpların olacaktır bunu unutma hocam

birde bana o zaman satmış olsaydınız karlı olacaktınız şuanda o kadar düşmüşki.

senin sundugun teklif 12 liraya denk geliyordu ltc 15 küsür iken şuanda bile 13 kusur dolayında satılabiliyor neden 12den satayım :(

Güncel kurdan isteyen olursa satarım, nedir ne değildir diye anlatamam ama.. Bu arada Tahsin al at kenara dediğim gibi uzun vadede çocuklarına miras olur.

Arkadaşlar sundan 1 sene önce 1200 tl civarı olan btc bugün 4150 tl civarında seyrediyor yatırım yapılmalı mı siz ne düşünüyorsunuz
Hocam benim bilgilerime gore bir bitcoin 10 bin usd olacak

---------- Spam Engelliyici 14:42 ---------- Önceki Mesaj 14:40 ----------

www.blockchain.info

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri