KimLanBunLaR
Yasaklanmış
Arkadaşlar sundan 1 sene önce 1200 tl civarı olan btc bugün 4150 tl civarında seyrediyor yatırım yapılmalı mı siz ne düşünüyorsunuz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu bitcoinin ana bi sitesi varmı ya her siteye güvenilmez sanırım
En güvenli nerden alınır nereden satılır
Bide sağlam uygulama varmı her 100$ düştüğünde bildirim atan her 100$ yükseldiğinde bildirim atan
herşeye anlam verebildim bitcoin çalışma mantığına anlam veremedim.ana bir siteside yok
btcticker var.
Eğer isterseniz ben satıyorum bitcoin 4250 tlden suanda.
Aynen
---------- Spam Engelliyici 09:18 ---------- Önceki Mesaj 09:16 ----------
![]()
bu işte ya al-sat yaparsınız yada makinasını alıp günlük üretim yaparsınız yada üretim yapan firmalara yatırım yaparsınız.
türkiyede koinim.com var al sat için.
koinim.comda işlem hacmi çok düşük 200 litcoin var elimde halen satamadım poloniex sitesine aktarabiliyomuyuz ? ordanda bitcoine dönüştürüp bitcoin ile xmr alım satım yapmayı düşünüyorum
[MENTION=13872]Psi[/MENTION])))))))
1. Poloniex'e aktarabiliyor oradan btc ye çevirip istediğiniz herşeye çevirebilirsin
arada komisyonlardan dolayı kayıpların olacaktır bunu unutma hocam
birde bana o zaman satmış olsaydınız karlı olacaktınız şuanda o kadar düşmüşki.
Hocam benim bilgilerime gore bir bitcoin 10 bin usd olacakArkadaşlar sundan 1 sene önce 1200 tl civarı olan btc bugün 4150 tl civarında seyrediyor yatırım yapılmalı mı siz ne düşünüyorsunuz
www.blockchain.infoBu bitcoinin ana bi sitesi varmı ya her siteye güvenilmez sanırım
En güvenli nerden alınır nereden satılır
Bide sağlam uygulama varmı her 100$ düştüğünde bildirim atan her 100$ yükseldiğinde bildirim atan
Hocam benim bilgilerime gore bir bitcoin 10 bin usd olacak
---------- Spam Engelliyici 14:42 ---------- Önceki Mesaj 14:40 ----------
https://blockchain.info
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.