Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 dolar > 2,33 tl gibi düşün
1 btc > 567 tl
Bu suni bitcoin dususu piyasadaki bitcoin uretimi birazda durdurmaya yonelik.Cunku herkes bu isi yapmaya basladi.
Amac piyasa biraz oldukten sonra elinde saglam bitcoini kalanlarin degerlerini neredeyse 10 kati seviyesine cikarmak.Tabiki bu bir anda olmayacak.Benim ongorume gore 1-1.5 sene icinde bu olacaktir.
Buna aslinda borsa deyimiyle "keriz silkeleme" operasyonuda denilebilir.Ama bu sure icinde ayakta duranlar parsanin kralini toplayacaklardir.
Cointellect olayina gelince.Ben bu siteyi ilk acildigi zamandan beri bilirim.Sisteme hic girmedim.Eger girseydim ilk girenlerden olup iyi kazanirdim.Ancak hem vakit yoktu hemde kafam.
Bu site basindan assagi ponzidir.Eninde sonunda patlayacak.Ama 1 ay sonra ama 2 yil sonra.Patlayacak ve paralari hupletip kacacak bu adamlar. O sure icindede parasi gidenlere veya intihar edenlere veya coluguna cocuguna mermi yagdiranlara acikcasi acimicam.
Dolarin 2.41 oldugu ulkede hala "huloooog" diyenlere acikcasi acimam.
Bitcoin mining icin cok daha kaliteli siteler mevcut.Ama onlar cointellect gibi ucuzada is yapmiyorlar.
200 khz mining power ile vaad ettigi kazancin ellide birini kazanma imkanin yokki yaptigin algoritma sha256 hash algoritmasi iken.
aynı fikirdeyim 1 seneye kalmaz bence bu onumuzdeki yaz patlayacak gibi
su an btc-e de fiyat 540 lira btc türk te 554 yurt dışından türkiyeye para getirmek isteyen var ise bulunmaz nimet yada cevirme imkanı olan için
hocam bu bitcoin döviz gibi aldın mı hemen satılan bişey mi yok sa borsa kağıdı gibi şu değerden sat diyip beklenen gibi mi
Bitcoin patladı.
Hala bitcoin diyorlar.
Daha yukarı felan çıkmaz.
![]()
Nette durumu özetleyen bir kaps var.
ah 5000 euro olcak durmadan cointellece yatırrm da![]()
cointellect yaşıyomu
sahipleri şu an hawaiide kokteylini yudumluyo para kaptıranlarda ağlıyo olay bu evet yaşıyo ama sahipleri yaşıyo
bugün düşüşte galiba
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.