ne durumdasınız beyler bende 2-3 sene zarar ettim de bu sene topladım
2018 de konuyu açmıştım. Ozamanlar 8bin dolar yatırmıştım. 50 bin TL ediyordu.
Son 3 4 yılda sanaldan kazandığım tüm parayi kriptoya gömdüm. Elimde şuan 29928 adet cake var. 54 55k dolar ediyor. Seneye 8 10x gördüğümde satacağım.
Cake ilk gördüğü en yüksek seviye 44 dolar. Sonraki gördüğü bir alt yüksek seviye 26 dolar. Tekrar 20 doları görürse yeterli benim için.
Konuyu açtığım o zamandan bu yana çok şey öğrendim. Hergün Teknik Analizde kendimi geliştiriyorum. Umarım 2025'te doğru yerde satıp nakite geçerim.
Bir 100bin dolar paraya ihtiyacım var. 100 bin doları bozacam. Kalanı ayı sezonu gelmesini bekleyip ayı sezonunda tekrar alım yapacağım. Umuyorum 2027 ayı sezonunda alım yaparsam. 2029 boğa sezonunda 2 3m $ para yapmış olurum. Ama bir şartla. 2025 boğasında 400 500k dolar kazanırsam şayet. Toplam yatırdığım tutar 110k $ vardır. %50 civarı zarardayım.
Uzun zamanın getirdiği tecrübe ile şunu anladım. %50 zarar coinlerde hiç birşey. Bir günde 2 3x bile yapabiliyorlar.
O yüzden Seyfo Dayının dediği gibi. Önce Ya Sabır Çekecez, Sonra Çok Şükür Diyeceğiz.
---------- Spam Engelliyici 19:45 ---------- Önceki Mesaj 19:01 ----------
Ama şuanlık için hiç üzülmüyorum, ben 10 yıl için yatırım yaptım, 10 Yıl büyük zaman dilimi ne olacağını en prof analist bile kestiremez
İyice saçmalamışım konuyu açarken. 10 yıl yatırım yapmak neyin kafası.
Ayı da alacan bogada satacan. Uzun vade diye birşey yok.
Her işte olduğu gibi kriptoda da borsa da da tecrübe ve teknik analiz bilgisi önemli. Tecrübe ve analiz bilgisi olmadan istersen 1 milyon dolar kazan. O parayı eninde sonunda kaybedersin. Kriptoda düşeni yemek kanundur.