Bitcoinde Zarar Edeniniz Var mı

Hocam bu psikolojidir. Düşerken hep düşecek diye düşünürsünüz.
Çıkarkende hep çıkacak diye düşündük.
Belli olmaz bu işler. Size tavsiyem yazacağınızı yazdınız daha yazmayın lütfen. Yoksa ban yeme olasılığı ortaya çıkacak.

Ben yorumumu belirtirim hocam kimseye sormam istediğim yorumu yazarım buraya banlık bir durum yok iyi günler.

hocam kayıp yaşamışlar ne kadar kurtarsalar kardır bu saatten sonra ben onun için açtım o konuyu ama bazı kendini bilmez arkadaşlar hala onlara bir ümit verip insanların ellerinde olan parayı eritme peşindeler. Benim amacım araştırmayan bilmeyen etmeyen insanların boş yorum yapmasını insanlara umut olmasını önlemek. Bende zamanında btc düşerken panik yapıp sattım ondan sonra 10 15 bin daha fazla yükseldi ama artık eskisi gibi değil. Ben tecrübelerime dayanarak yorum yapıyorum.

---------- Spam Engelliyici 13:43 ---------- Önceki Mesaj 13:42 ----------

Beni kıskanıyor musun sen bu kadar beni çekememezlik yapma. İnsanların elinde olan paralarıda eritme peşindesiniz kimseye akıl vermeyin. Nerde bu yıl sonu 100k olacak diyenler hani nerde? Sizi bilmem ama diğer arkadaşlar umarım en az zararla kurtulur. Çünkü şuan btc'nin yükselmesi için bir neden yok ama düşmesi için bir çok neden var lütfen yorum yapmadan biraz araştırın.

Bir kişiden ama bir kişiden hakkınızda olumlu bir yorum gösterin?
Çoluk cocukla uğraşmayalım neyse...

5 hane yüksek tutar para yatırdım geçen senelerde parça parça dedim harcamayımkalsın para köşede ... para gerçek anlamda eridi yani %70-80 civarı zarardayım. Btc düştü mü düştü şuan öyle çok çok fazla paraya sıkışık değilim. Yatırdığım parayı unuttum. İsterse 1 dolara düşsün beklicem ben zarar etmeden satmayı düşünmüyorum.(Yatırım tavsiyesi değildir)

Yaklasık xx.xxx bin tlden fazla para kaybım var neo vs aldım ocakda 1 yıldır holdum zarar cıkartmam için btc nin tekrar 15k$ seviyesine gelmesi gerek ki oda su durumda mumkun değil 1-2 sene daha holdum gibi :)

Zarar eden arkadaşlar umarım birşekilde zararlarını telafi ederek sıyrılırlar temennim kesinlikle budur, kimsenin para kaybını istemem...

Fakat sanal coin eğilimine baktığımızda artışı popülasyon artışı, yani değerine değer katan şey insanların onu tercih etmesi, değer kaybı yaşatan şey ise artık popüleritesinin düşmüş olması ve insanların btc den ayrılması...

Yakın vadede yükseliş bekleyip elinde tutanların pek şansı yok gibi... Fakat uzun vadede hiçbirşey belli olmaz...

Özellikle bu sert düşüşler coin sektöründeki sırtlanıcıları küstürüp ayrılmalarına neden oluyor ki buda yine sert düşüşleri tetikliyor, bir nevi domino etkisi...

Hakkımızda hayırlısı...

BTC ne zaman yatırım amaçlı değil de kullanım amaçlı alınır, işte o zaman yükselişe geçer..

Not: ilk fırsatta ripple alacağım ben de..

konu hort gibi oldu ama feci zararlar var. heralde beklersek bu zararlarda çıkar inş. :( 2022 bok gibi geçiyo.

Çevremdeki herkesi uyardım girmeyin diye ama anlatamadım.
1 kuruş bile bağlamadım kafam çok rahat.
Kaybeden arkadaşların en kısa zamanda telafi etmesini diliyorum.

Zarar edenler sabırsızlıktan dolayı ediyorlar.

Sadece bitcoin değil , borsa, döviz bunlar hep sabır işidir , bitcoine atıp tutanları anlamıyorum :) bunlar hemen zengin olma yöntemleri değildir , sabırlı olan kazanır olay bu.

Bitcoin uzun zamandır tutuyorum en önemlisi sabır , boğa sezonunu en kısa sürede gelmesi dileğiyle .

2018 Ocak Bitcoinin 14bin-17bin dolar arası seyrettiği zamanlarda 50 bin lira kadar yatırım yaptım,

50 Bin Lira Oldu 15 Bin Lira

Ama şuanlık için hiç üzülmüyorum, ben 10 yıl için yatırım yaptım, 10 Yıl büyük zaman dilimi ne olacağını en prof analist bile kestiremez

Aranızda eski zamanlardan bitcoin alıpta hala satmayan var mı?

Zarardayım ben de ama 1 dolar olsa bile tutacam zaten riske atmıştım o parayı.

ne durumdasınız beyler bende 2-3 sene zarar ettim de bu sene topladım

ne durumdasınız beyler bende 2-3 sene zarar ettim de bu sene topladım

2018 de konuyu açmıştım. Ozamanlar 8bin dolar yatırmıştım. 50 bin TL ediyordu.
Son 3 4 yılda sanaldan kazandığım tüm parayi kriptoya gömdüm. Elimde şuan 29928 adet cake var. 54 55k dolar ediyor. Seneye 8 10x gördüğümde satacağım.
Cake ilk gördüğü en yüksek seviye 44 dolar. Sonraki gördüğü bir alt yüksek seviye 26 dolar. Tekrar 20 doları görürse yeterli benim için.

Konuyu açtığım o zamandan bu yana çok şey öğrendim. Hergün Teknik Analizde kendimi geliştiriyorum. Umarım 2025'te doğru yerde satıp nakite geçerim.
Bir 100bin dolar paraya ihtiyacım var. 100 bin doları bozacam. Kalanı ayı sezonu gelmesini bekleyip ayı sezonunda tekrar alım yapacağım. Umuyorum 2027 ayı sezonunda alım yaparsam. 2029 boğa sezonunda 2 3m $ para yapmış olurum. Ama bir şartla. 2025 boğasında 400 500k dolar kazanırsam şayet. Toplam yatırdığım tutar 110k $ vardır. %50 civarı zarardayım.
Uzun zamanın getirdiği tecrübe ile şunu anladım. %50 zarar coinlerde hiç birşey. Bir günde 2 3x bile yapabiliyorlar.
O yüzden Seyfo Dayının dediği gibi. Önce Ya Sabır Çekecez, Sonra Çok Şükür Diyeceğiz.

---------- Spam Engelliyici 19:45 ---------- Önceki Mesaj 19:01 ----------

Ama şuanlık için hiç üzülmüyorum, ben 10 yıl için yatırım yaptım, 10 Yıl büyük zaman dilimi ne olacağını en prof analist bile kestiremez

İyice saçmalamışım konuyu açarken. 10 yıl yatırım yapmak neyin kafası.
Ayı da alacan bogada satacan. Uzun vade diye birşey yok.
Her işte olduğu gibi kriptoda da borsa da da tecrübe ve teknik analiz bilgisi önemli. Tecrübe ve analiz bilgisi olmadan istersen 1 milyon dolar kazan. O parayı eninde sonunda kaybedersin. Kriptoda düşeni yemek kanundur.

Son düzenleme:
2018 de konuyu açmıştım. Ozamanlar 8bin dolar yatırmıştım. 50 bin TL ediyordu.
Son 3 4 yılda sanaldan kazandığım tüm parayi kriptoya gömdüm. Elimde şuan 29928 adet cake var. 54 55k dolar ediyor. Seneye 8 10x gördüğümde satacağım.
Cake ilk gördüğü en yüksek seviye 44 dolar. Sonraki gördüğü bir alt yüksek seviye 26 dolar. Tekrar 20 doları görürse yeterli benim için.

Konuyu açtığım o zamandan bu yana çok şey öğrendim. Hergün Teknik Analizde kendimi geliştiriyorum. Umarım 2025'te doğru yerde satıp nakite geçerim.
Bir 100bin dolar paraya ihtiyacım var. 100 bin doları bozacam. Kalanı ayı sezonu gelmesini bekleyip ayı sezonunda tekrar alım yapacağım. Umuyorum 2027 ayı sezonunda alım yaparsam. 2029 boğa sezonunda 2 3m $ para yapmış olurum. Ama bir şartla. 2025 boğasında 400 500k dolar kazanırsam şayet. Toplam yatırdığım tutar 110k $ vardır. %50 civarı zarardayım.
Uzun zamanın getirdiği tecrübe ile şunu anladım. %50 zarar coinlerde hiç birşey. Bir günde 2 3x bile yapabiliyorlar.
O yüzden Seyfo Dayının dediği gibi. Önce Ya Sabır Çekecez, Sonra Çok Şükür Diyeceğiz.

---------- Spam Engelliyici 19:45 ---------- Önceki Mesaj 19:01 ----------

İyice saçmalamışım konuyu açarken. 10 yıl yatırım yapmak neyin kafası.
Ayı da alacan bogada satacan. Uzun vade diye birşey yok.
Her işte olduğu gibi kriptoda da borsa da da tecrübe ve teknik analiz bilgisi önemli. Tecrübe ve analiz bilgisi olmadan istersen 1 milyon dolar kazan. O parayı eninde sonunda kaybedersin. Kriptoda düşeni yemek kanundur.

su an durum ne hocam alttamısın üsttemi
bu süre zarfında tl de cok eridi

su an durum ne hocam alttamısın üsttemi
bu süre zarfında tl de cok eridi

2018 den beri parçalı alım yaptım. Toplam yatırdığım tutar 110bin dolar.
Şuan eldeki coinlerin değeri 52bin dolar.
Boğa gelirse 10x artarsa 500bin dolar olur.
Enflasyonu hiç sormayın. Parayı arsaya yatırmış olsam daha çok kazandırmıştı.
Tutturduk bir kripto türküsü gidiyoruz. Coinler Binance'de. Şimdi hacklense Binance tüm para boşa gidebilir.

2018 den beri parçalı alım yaptım. Toplam yatırdığım tutar 110bin dolar.
Şuan eldeki coinlerin değeri 52bin dolar.
Boğa gelirse 10x artarsa 500bin dolar olur.
Enflasyonu hiç sormayın. Parayı arsaya yatırmış olsam daha çok kazandırmıştı.
Tutturduk bir kripto türküsü gidiyoruz. Coinler Binance'de. Şimdi hacklense Binance tüm para boşa gidebilir.

2019 da başladım kriptoya 5 senede o kadar şey öğrendim ki başlarda bende senin gibiydim :D

krediyle çekip sırf adı güzel diye coin alıyordum :D adımın kısaltması diye coin felan aldıydım :D öğreniyorsun ayı ve boğa yaşadıkça umarım zararın çıkar cake ilk cıktığı zamanı hatırlıyorum bsc ağında baya devrimdi sonra gelişemedi uniswap gibi takılı kaldı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri