Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Uzun zamandır takip ediyorum son zamanlarda çok hızlı çıktı düşüş olacaktır diye düşünüyorum bugünde 56 tl düşmüş takip edip düşük seviyelerden almak lazım.Temmuz başında bitcoin yarılanması olacağını ve bitcoin'in artacağını söylüyorlar ne kadar doğru bilemem yatırım işini bende düşünüyorum.
Uzun zamandır takip ediyorum son zamanlarda çok hızlı çıktı düşüş olacaktır diye düşünüyorum bugünde 56 tl düşmüş takip edip düşük seviyelerden almak lazım.Temmuz başında bitcoin yarılanması olacağını ve bitcoin'in artacağını söylüyorlar ne kadar doğru bilemem yatırım işini bende düşünüyorum.
Hocam öle söylüyorlar ama bazıları artmayacak düşecek diyorlar.Temmuza doğru iyi araştırmak lazım.Bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum Btc yarılanması şu btc üretmek daha zor olucak.1 btc harcanan enerji çok daha fazla harcanması gerekiyor ki btc üretilsin.Bu da üreticeler bakımından sıkıntı yaratabilir.O yüzden bazıları üretmekten vazgeçebilir madencilik zor iş hele ki btc madenciliği çok daha zor.
2100 kadar btc üretilecek ti herhalde.Btc son zamanlarda yükselmesinin nedenlerinden biri steam btc gelmesi artık btc daha yaygın olucak.Btc bence geleceğin para birimi.
Ama arkadaşlar sadece btc olarak düşünmeyin coin piyasısını iyi araştırın.Ocakta ayınca etherium coin 1 dolar bile değildi şimdilerde 13-14. dolar Coin işinde uzun vadede düşünürsek iyi paralar var.
Bende 1.300 waves var.2.000 yakın dao var.Ben bu 2 coin 1.400 lira v.s vermiştim galiba.Kafama göre yatırmadım bu işlerle haşır neşir olan arkadaşlarım var bende az çok biliyorum artık bu işleri.Eğer waves ile dao ilerde 20-30 dolar olursa acayip kar ederim.Nasıl btc 2011 1 cent bile değilken şimdi kaç para o zaman alanlar zengin örnekte verdim yukarıda.
Yani btc olarak düşünmeyin diğer coinleri araştırın yatırım yapın cüzzi miktarda.
Hocam diğer coin çeşitlerini al sat yapabileceğimiz siteler var mı ya da bu coinler hakkında bilgiler alabileceğimiz bir site?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.