Bitcoine yatirim mantikli mi

kabuslord

Kayıtlı Üye
Arkadsslar malum btc 2090 tl dolaylarinda su siralar. Yatirrim mantiklimi yoksa cokmu riskli olur

çok riskli. 1 ay once 1000 tl idi. hemen düşebilirde. bu aralar cok sallantıda.

Insan tereddut ediyor acaba daha yukselirmi diye

pazartesi 70 civarlarındayken yatırım yapıp dün 140 civarlarına cıktıgında satılabilirdi saglam para kazanılırdı ama dün akşamdan bu yana çok dalgalanmada o yüzden beklemek en iyisi

Mantıklı ben az birşey btc aldım.2 ayda acayip karım var.Dolar,euro daha mantıklı btc para yatırmak.Coin işini ciddiye alan biriyim.Waves,dao az birşey yatırım yaptım.

Btc 2011 bir kişi 25 dolara 5.000 btc almış.Adam unutmuş btc leri sonra aradan 4 sene geçmiş.Bakmış 25 dolar aldığı btc olmuş 800 bin dolar küsür.O yüzden coin işi bence uzun vadeli yatırım bakımdan iyidir.

uzun vadede düşünüyorsan alıp unutucaksan evet mantıklı ama kısa vade için girmeni tavsiye etmiyorum.

Uzun zamandır takip ediyorum son zamanlarda çok hızlı çıktı düşüş olacaktır diye düşünüyorum bugünde 56 tl düşmüş takip edip düşük seviyelerden almak lazım.Temmuz başında bitcoin yarılanması olacağını ve bitcoin'in artacağını söylüyorlar ne kadar doğru bilemem yatırım işini bende düşünüyorum.

Mantıklı fakat biraz daha düşmesini beklemek gerekli şuan öyle bir nokta da ki patlama yaşayabilir. Bu patlama ya aşırı yükselme olur, yada yüksek değer kaybı olur.

Uzun zamandır takip ediyorum son zamanlarda çok hızlı çıktı düşüş olacaktır diye düşünüyorum bugünde 56 tl düşmüş takip edip düşük seviyelerden almak lazım.Temmuz başında bitcoin yarılanması olacağını ve bitcoin'in artacağını söylüyorlar ne kadar doğru bilemem yatırım işini bende düşünüyorum.

2013-2014 müydü yılı tam hatırlamıyorum fakat Temmuz ayı genelde Bitcoin ayı oluyor. 2.500 seviyelerini geçtiğini hatırlıyorum :)

Ben dün 200 liraya aldım yükselecek ama biraz bekleyin düşünce biraz alım yapın yakında patlama olur bence

Geçen ay 1000 TL dolaylarından 2 bitcoin aldım ben. Şans 1 ay sonra ikiye katladı. Keşke daha fazla alsaymışım ama insan bilemiyor işte. Çünkü çok hızlı düşüp yükseliyor.

Hocam öle söylüyorlar ama bazıları artmayacak düşecek diyorlar.Temmuza doğru iyi araştırmak lazım.Bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum Btc yarılanması şu btc üretmek daha zor olucak.1 btc harcanan enerji çok daha fazla harcanması gerekiyor ki btc üretilsin.Bu da üreticeler bakımından sıkıntı yaratabilir.O yüzden bazıları üretmekten vazgeçebilir madencilik zor iş hele ki btc madenciliği çok daha zor.

2100 kadar btc üretilecek ti herhalde.Btc son zamanlarda yükselmesinin nedenlerinden biri steam btc gelmesi artık btc daha yaygın olucak.Btc bence geleceğin para birimi.

Ama arkadaşlar sadece btc olarak düşünmeyin coin piyasısını iyi araştırın.Ocakta ayınca etherium coin 1 dolar bile değildi şimdilerde 13-14. dolar Coin işinde uzun vadede düşünürsek iyi paralar var.

Bende 1.300 waves var.2.000 yakın dao var.Ben bu 2 coin 1.400 lira v.s vermiştim galiba.Kafama göre yatırmadım bu işlerle haşır neşir olan arkadaşlarım var bende az çok biliyorum artık bu işleri.Eğer waves ile dao ilerde 20-30 dolar olursa acayip kar ederim.Nasıl btc 2011 1 cent bile değilken şimdi kaç para o zaman alanlar zengin örnekte verdim yukarıda.

Yani btc olarak düşünmeyin diğer coinleri araştırın yatırım yapın cüzzi miktarda.

Hocam öle söylüyorlar ama bazıları artmayacak düşecek diyorlar.Temmuza doğru iyi araştırmak lazım.Bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum Btc yarılanması şu btc üretmek daha zor olucak.1 btc harcanan enerji çok daha fazla harcanması gerekiyor ki btc üretilsin.Bu da üreticeler bakımından sıkıntı yaratabilir.O yüzden bazıları üretmekten vazgeçebilir madencilik zor iş hele ki btc madenciliği çok daha zor.

2100 kadar btc üretilecek ti herhalde.Btc son zamanlarda yükselmesinin nedenlerinden biri steam btc gelmesi artık btc daha yaygın olucak.Btc bence geleceğin para birimi.

Ama arkadaşlar sadece btc olarak düşünmeyin coin piyasısını iyi araştırın.Ocakta ayınca etherium coin 1 dolar bile değildi şimdilerde 13-14. dolar Coin işinde uzun vadede düşünürsek iyi paralar var.

Bende 1.300 waves var.2.000 yakın dao var.Ben bu 2 coin 1.400 lira v.s vermiştim galiba.Kafama göre yatırmadım bu işlerle haşır neşir olan arkadaşlarım var bende az çok biliyorum artık bu işleri.Eğer waves ile dao ilerde 20-30 dolar olursa acayip kar ederim.Nasıl btc 2011 1 cent bile değilken şimdi kaç para o zaman alanlar zengin örnekte verdim yukarıda.

Yani btc olarak düşünmeyin diğer coinleri araştırın yatırım yapın cüzzi miktarda.

Hocam diğer coin çeşitlerini al sat yapabileceğimiz siteler var mı ya da bu coinler hakkında bilgiler alabileceğimiz bir site?

BTC son 2 3 aydır felaket oynuyor. Şu an yatırım mantıklı değil. Düşüşünü bekle biraz kurlar otursun sonra istediğin kadar yatırım yaparsın. Yeni çıkan mining progressler sıkıntı çıkarttı piyasada.

Hocam diğer coin çeşitlerini al sat yapabileceğimiz siteler var mı ya da bu coinler hakkında bilgiler alabileceğimiz bir site?

Hocam bu site ben alt sat yapabiliyorum.
https://poloniex.com/exchange#btc_eth

Bu site türk sitesi coin hakkında bilgili arkadaşlar mevcut Bitcoin ve Kripto Para'nın Türkiye Portalı hergün konuları güncel takip edebilirsin.Coin hiç girmeyen arkadaşlar için anlaması zor olabilir.Bu hayatta herşey öğrenilir yeter ki araştır.

Btc her zaman en iyi yatırım aracı işi bilenlere göre, 6-8 ay öncesi 1400-1600 dolaylarındaydı şuan 2000-2100 arası gidip geliyor haziran sonuna kadar 1xxx dolaylarına gerileyip ve dahada yükselecek temmuz - ağustos ayında 2500 civarını görür diye düşünüyorum. Şu günlerde sıkı takip edip en düşük fiyattan almaya bakın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben yatırımı tavsiye ediyorum.Şu an yapabildiğim kadar stok yapıyorum.Yaklaşık 23 gün sonra blok yarılanması olacak.Daha da artacağını düşünüyorum.
Blok yarılanmasını buradan takip edebilirsiniz: Bitcoin Block Reward Halving Countdown

En azından 7 hafta önce alsaydık, iyi kar yapacaktık, bundan sonra ne olacağı belli olmaz bence çünkü çok yukseldi dibide görebilir 3000 bulabilir :D

blok yarılanmasından sonra düşebilir diyenler var çıkanlar var.Ama blok yarılanması 23 kaldı 15 gün daha ben böyle yükselişte olacağını hissediyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri