Biz burda güvenelim gelsin kanalımı kopyalasın

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Kanalımı satıyorum güveniyoruz pm veriyorum.Adam geliyor kanalımı kopyalıyor.Böyle birşey yok böyle bir terbiyesizlik yok adam olan bunu yapmaz bundan sonra zaten kanal satmak Allah korusun millete pm geri dönüş yapın diye veriyorum olumlu olumsuz cevap yok ve adama pm veriyorum adam yaptığına bak yazıklar olsun tek kelime ile

İyilik böyle suistimal edilebilir ancak

Kanalımı satıyorum güveniyoruz pm veriyorum.Adam geliyor kanalımı kopyalıyor.Böyle birşey yok böyle bir terbiyesizlik yok adam olan bunu yapmaz bundan sonra zaten kanal satmak Allah korusun millete pm geri dönüş yapın diye veriyorum olumlu olumsuz cevap yok ve adama pm veriyorum adam yaptığına bak yazıklar olsun tek kelime ile

ender bir milletiz,yazıklar olsun gerçekten

hocam kanalı paylasın adsensesini iptal edelim hemen telife falan gerek böyle insanlara taviz vermiyceksin

link bekliyorum bukadarda olmaz adam olun biraz bu arkadas emek vermis bari o kanalı kopyalamayın zaten hepimiz youtube to youtube olarak çalısıyoruz ama bunu yapan karaktersizide merak ettim

hocam kanalı paylasın adsensesini iptal edelim hemen telife falan gerek böyle insanlara taviz vermiyceksin

link bekliyorum bukadarda olmaz adam olun biraz bu arkadas emek vermis bari o kanalı kopyalamayın zaten hepimiz youtube to youtube olarak çalısıyoruz ama bunu yapan karaktersizide merak ettim

Hayır hocam kimsenin adsense iptal etmek istemiyorum.O kötülük yaptı diye bende böyle birşey yapmıyacağım belki okuyodur videoları siler.Ama hayatta güven diye bir olay var insanlara size güveniyorsa siz böyle yapmanız çok yanlış

Hayır hocam kimsenin adsense iptal etmek istemiyorum.O kötülük yaptı diye bende böyle birşey yapmıyacağım belki okuyodur videoları siler.Ama hayatta güven diye bir olay var insanlara size güveniyorsa siz böyle yapmanız çok yanlış

o güven konusunu gelin birde burdakilere anlatın. yapılması gereken birsey olursa biz burdayız. vallaha kanal benim deyil ama okadar sinirlendimki hocam anlatamam bi insan nasıl böyle bisey yapabilir aklım almıyo,

Bosa demiyolar bu devirde babana bile güvenmeyeceksin diye

Bundan sonra kanal satışına tövbe ettim kesinlikle kanal satışı yapmıyacağım o kadar ay emek verdiğim kanala gelip satıyorsam güvenip pm gönderiyorsam sonuç böle olursa neyse söylenecek çok şey var ama ağzımı kesinlike böyle kişiler için bozmayacağım

bendende 2 kişi istedi kanal linklerini vermedim :(

hocam kanal bilgilerini veriyorum illa insanlar kanalı görmek istiyorlar ne yapacağımı bilemiyorum en iyi satmamak

---------- Mesaj saat 12:22:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:19:18 civarında gönderildi. ----------

Öncelikle destek veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.Bunu yapan kişiye diyeceğim tek şey kanalımı kopyaladığı videoları silmektir.Kimsenin adsense veya kanalını gitmesini istemem ben o kişi değilim lütfen videoları silsin

vermyeceksin hocam niyetini anlamadan vermeyeceksin. biz böyle milleti kolayı severiz emek vermek yerine.

Afedersiniz ama yuh! artık, sen kanalı pm ile iste sonra kopyala. Burada birbirimize destek olacaz arkadaşım, birbirimizin sırtından geçinmeyecez. Forumun ilk açıldığı zamanlar böyle olaylar olmadı yada ben hatırlamıyorum, umarım zararlı çıkmayız bu gidişle.

Geçenlerde aynı şekilde birisi kanalını vermiş adam diğer arkadaşlarına dağıtmış kopyalayın diye hiç muhabbetim olmadığı halde artık ne kadar kişiye dediysen kanal en son bana bile ulaştı.

Bana söyleyen arkadaş pm ile aldı sandım. Başkasından aldını söyledi kanal sahibine sordum. Arkadaşın verdiği üyeye kanal linkini verdini söyledi..

Üye forumdan uzaklaştırıldı..

üye nickini gönderin arkadaşlar. [MENTION=847]crazykanka61[/MENTION] [MENTION=1523]mNote[/MENTION]

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Valla bu Forumda bu tarz şeylerin hiç olmamasını istiyorum. Çünkü birbirimizin halinden en iyi biz anlıyoruz burada aile gibi sohbet ediyoruz. Bilgi paylaşımı yapıyoruz. Hüzünlerimizi, keyiflerimizi birleştiriyoruz valla üzüldüm hangi üye yaptıysa çok ayıp etmiş yani.

üye nickini gönderin arkadaşlar. [MENTION=847]crazykanka61[/MENTION] [MENTION=1523]mNote[/MENTION]

hocam üye nickini bilmiyorum haziran beri olan bir kanal 2-3 gündür pm veriyorum 6 7 kişiye falan pm verdim videolar dün atılmış ve hepsini atmış videoların pm verdiğim kişilerden biri kanalım 3 aydır 1 kere kopyalanmadı ben şimdi nasıl veriyim 1 kişiye pm vermedim

bugün yaparsa yarın neden yapmasın videoları silse bile..bencede üye nickini acıklamanız lazım. tavize gerek yok.

Ne issiz adamlar var yahu. Bizden baskasida yapmaz zaten bunu.

bugün yaparsa yarın neden yapmasın videoları silse bile..bencede üye nickini acıklamanız lazım. tavize gerek yok.

hocam pm attığım 6-7 kişi var bunların içinden 1 yaptı sonuçta video dün atılmış
bunu yapan arkadaşı nasıl bulcaz bilmiyorum ben sadece o kişiye videolarını silmesini istiyorum o kesinlikle görmüştür bütün videoları atmış herhalde takip etmiyeceğimi zannetti ama ben kanalımı kontrol ettim videolar atılmış ayıp yani:(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri