Bizde Böyle Birşey Yapsak ? :)

Steve kardynal di galiba bu adamin adi, uzun zamandir takip ediyorum adamin ozguveni cok yüksek. Yaptiklarini Türkiye'de yapmaya kalksak saglam sopa yeriz. Ama bence eğlenceli, herkes ayni sekilde dusunmeyebilir.

Yine mi bu adam :) Popüler şarkı çıkmasını bekliyor sanırım.

Reklam çıkmıyor zaten abone kasmak için yapılmış bir video :D Akıllıca ama Türk insanını bozar bu tür şeyler biz yt to yt devam edelim beyler görmemiş gibi devam edin :d

boyle bırseyı ben yapsam mahallede taslarlar benı :D

müzikten eşleşen çıkar ki zaten :)

vallahi kim ne derse desin bu adam simdi paralari goturuyordur..bende olsam hic kafama takmam kimin ne dediyini.bu video benim olacak ve birisi bana bir soz diyecek varya paramla bogarim onu :D (bazilari reklam cikmaz eslesen verir diyor partner kanal ise eslesen vermez ve boyle izlenimli videolarda reklamla diyil izlenim basina para veriyor)

watch
para kazanmak istiyosan eğer denemen gerek yapabiliyosan :))

[MENTION=1687]Nihat[/MENTION] [MENTION=1606]YildirimHiko97[/MENTION]

ikinizi etiketledim ama bu yazdıklarım forumda böyle düşünen herkes içindir

öncelikle bu yorumumdan dolayı banlanabilirim, banlansamda hapsede girsem, dar ağacındada salladırsalar yinede söylicem

arkadaşlar vallahide billahide yazıklar olsun sizlere, vallahide yazıklar olsun billahide yazıklar olsun,
Para ha,

İnsan namusu şerrefi onuru için yaşar
bu cümleler sizlere bellki çok demode eskmiş püskümüş çağdışı yobaz olarak gelebilir

hiç mi edep haya iffet kelimelerini duymadınız, para sizler için bukadar mı önemli
belliki sizler para için herşeyi yaparsınız ve para için herşeyi verirsiniz

[MENTION=1687]Nihat[/MENTION] [MENTION=1606]YildirimHiko97[/MENTION]

ikinizi etiketledim ama bu yazdıklarım forumda böyle düşünen herkes içindir

öncelikle bu yorumumdan dolayı banlanabilirim, banlansamda hapsede girsem, dar ağacındada salladırsalar yinede söylicem

arkadaşlar vallahide billahide yazıklar olsun sizlere, vallahide yazıklar olsun billahide yazıklar olsun,
Para ha,

İnsan namusu şerrefi onuru için yaşar
bu cümleler sizlere bellki çok demode eskmiş püskümüş çağdışı yobaz olarak gelebilir

hiç mi edep haya iffet kelimelerini duymadınız, para sizler için bukadar mı önemli
belliki sizler para için herşeyi yaparsınız ve para için herşeyi verirsiniz

hocam sadece komedi yapiyor bu arkadas bu kadar bende komedi tarziyla boyle video yaparim dedim..siz cok farkli pencereden bakiyosunuz olaya..sadece komedi bu kadar baska yere yozmak lazim deyil..bunun parody oldugunu unutmamak lazim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri