Steve kardynal di galiba bu adamin adi, uzun zamandir takip ediyorum adamin ozguveni cok yüksek. Yaptiklarini Türkiye'de yapmaya kalksak saglam sopa yeriz. Ama bence eğlenceli, herkes ayni sekilde dusunmeyebilir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
G..tünü başını açmaya da özgüven derler ya en çok da buna kıl oluyorum.
Evet öz güven diyorum "kıl oluyorsan" okuma yazdıklarımı.![]()
Mesajını alıntılayarak cevap verdiğimi hatırlamıyorum, sen de aynısını yap istersen .
Alıntılamak bir şeyi değiştirmez 2 yada 3 kişi var bu cümleyi kuran. Yorum yaparken saygısızlık yapmadan yorum yapın lütfen.
para kazanmak istiyosan eğer denemen gerek yapabiliyosan
Sen mi karar veriyorsun saygısızlık olup olmadığına ?
Bunu yapacağına e5'in kenarına sabaha kadar bekleyin.Bi gece de kırarsınız parayı.Hem kesinleşme /ödenme /ödenmeme derdi de yok![]()
[MENTION=1687]Nihat[/MENTION] [MENTION=1606]YildirimHiko97[/MENTION]
ikinizi etiketledim ama bu yazdıklarım forumda böyle düşünen herkes içindir
öncelikle bu yorumumdan dolayı banlanabilirim, banlansamda hapsede girsem, dar ağacındada salladırsalar yinede söylicem
arkadaşlar vallahide billahide yazıklar olsun sizlere, vallahide yazıklar olsun billahide yazıklar olsun,
Para ha,
İnsan namusu şerrefi onuru için yaşar
bu cümleler sizlere bellki çok demode eskmiş püskümüş çağdışı yobaz olarak gelebilir
hiç mi edep haya iffet kelimelerini duymadınız, para sizler için bukadar mı önemli
belliki sizler para için herşeyi yaparsınız ve para için herşeyi verirsiniz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.