Madem zaman gostericrk ve kesin bi yarginiz yok o halde konuya attiginiz mesajlar baltalamak amaclimiydi![]()
Baltamalak degil, sadece diger arkadaslari bilgilendirmek amacliydi.. Dogruyu soylemek baltamak olarak goruluyorsa orasini bilemem tabi..
Sinirlenmedim emin olun sizin kadar, Şükür sakinliğimi koruyan biriyim ki eleştirinizde yazdıklarınızda işim için ve ben işimi seviyorum, ayrıca kimseyi kandırmadığımı ikimizde çok iyi biliyoruz, şuana kadar bir eleştiri bile almadım, bir şikayet konum yok. Kandırdığım bir insan bile yok. Neye dayanarak diyorsunuz çözemedim. Beni nelerle suçladığınızın ya farkında değilsiniz yada bilerek yapıorsunuz.
Kanalınızı getirin konumda yazdığım şartları karşılaşın kazancınızı arttırayım, arttıramazsak sonra gelin milleti kandırmayın diyin, başka diycek bişi yok. Ben kanıtlarla yürürüm palavralarla değil, konumu iyi okuyun denemelerim soncu diyorum, 3 aydır bayiyim neden yeni bu konuyu açıyorum düşünün sonra yazın, ha yazdığınızı iki defa okuyorsunuz ya lütfen başkalarının yazdıklarını da iki defa okuyun.
İyi Günler, Bol kazançlar
Arkadaşa gerekli kanıtları sundum, ancak hala zaman diyorsa sizin dediğinizede cevap versin beklemedeyim
Suana kadar yazdiklarimi anlayamamis oldugunuza gercekten sizin yerinize utandim..
Iyi gunler...