F
fth
Guest
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] pazartesi ne olacak ki niye pazartesi ayrıca
Neden böyle bu ay.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
zippo mu getirisn arkadaşlar ne öneriyosun kardeş sen?
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] pazartesi ne olacak ki niye pazartesi ayrıcaNeden böyle bu ay.
Amerikalilarin pazarlama taktiklerinden biri sadece. Yilbasina kadar ellerindeki stoklari bitirmek icin yaptiklari biseyPazartesi Cyber Monday oluyor, her Black Friday sonrasindaki Pazartesi gunu yapiyorlar. Internet uzerinden yapilan alisverisler cok ucuz oluyor.
![]()
Sana koyarmı 1 k tl![]()
hocam iyi güldürdün yavalla verirken cimrilesiyorum ah ah mezara mı goturecem paraları demi
![]()
Bende bi önceki sayfada yazdım ama bilen yok sanırımArkadaşlar bende tablet arıyorum TR gönderimi olan var mı bilgisi olan ?
Edit : @Dean hocam varmı tablet alabilceğimiz bir yer yahu![]()
Bende bi önceki sayfada yazdım ama bilen yok sanırımPdf açsın yeter. Türkiye'den alsak değeri 100 tl olmayan tablete 500 lira verecez o yüzden hiç alasım gelmiyor.
![]()
New Unlocked Sony Xperia SP C5303 M35H 4G 8GB 4 6'' Android Smartphone Black 5013742191825 | eBay
Sony Xperia SP C5303 White Akıllı Telefon (Smartphone) Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks
ebaydaki bimeksteki telefon oluyor de mi beyler .d arada baya fark var almayı düşünüyorum
Hocam ebaydakini tr ye gönderiyolar mı gümrük falan sıkıntısı varmı yoksa bende alayım![]()
telefon gümrükten geçmiyorki yasaklı ürünler arasında
evet türkiyeye gönderiliyor sordum kızarkıma
ama gümrükte 150 dolar sınırı yazıyordu önceki postlarda
adamadaha düşük fiyattan göster falan mı diyelim onu araştırmak lazım :/
yapma yahilesi hurdası yok mduur
---------- Spam Engelliyici 13:27 ---------- Önceki Mesaj 13:26 ----------
valla sevgilim beğendi..varsa sağlam tavsiyen görelimhoş geçiremiyomuşuz risk almayayım
---------- Spam Engelliyici 13:27 ---------- Önceki Mesaj 13:26 ----------
valla sevgilim beğendi..varsa sağlam tavsiyen görelimhoş geçiremiyomuşuz risk almayayım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.